Zaagtafel huren

5 aanbieders gevonden. Zaagtafel De prijzen variëren van € 25,- tot € 50,- en hangen af van de diameter van het zaagblad en de zaagdiepte.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Zaagdiepte variërend van 70 tot 145 mm
Diameter zaagblad variërend van 250 tot 400 mm
Een zaag en een tafel in één? Huur een zaagtafel!

Een zaagtafel is een tafel en een zaag in één en is ideaal als je moet klussen, maar zelf niet over een zaag beschikt. Ook hoef je zo niet bang te zijn dat je je oma’s salontafel verpest. Met een zaagtafel kun je heel secuur en snel zagen. Wil je grote stukken hout zagen, zoals lange planken? Huur dan een zaagtafel. Je kunt de zaagtafel vaak ook gebruiken voor het zagen van staalplaten, buizen, profielijzers en gipsplaten. Liever een losse zaag voor meer bewegingsvrijheid? Huur dan een alleszaag of een cirkelzaag. Welke zaag je ook huurt, ga altijd veilig te werk en draag een veiligheidsbril!

Welke huurvarianten zijn er?

Er zijn verschillende zaagtafels te huur. Bedenk daarom voordat je gaat huren of je een professionele tafel wilt huren of juist een tafel voor een doe-het-zelf klusser. De professionele zaagtafels zijn vaak een stuk krachtiger. Zoek je een zaagtafel voor het zagen van stenen? In dat geval kun je het beste een steenzaagtafel huren. Voor een zaagtafel heb je elektriciteit nodig. Is er geen stroompunt in de buurt? Huur dan een haspel.