Rinus Verhuurt BV

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 06:00 - 17:00
  • Dinsdag 06:00 - 17:00
  • Woensdag 06:00 - 17:00
  • Donderdag 06:00 - 17:00
  • Vrijdag 06:00 - 17:00
  • Zaterdag 06:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
  • Ophalen en/of retourneren is uitsluitend mogelijk op afspraak. Wij zijn niet de gehele dag aanwezig op de locaties, telefonisch contact is noodzakelijk voor het huren van materieel.

Beoordeling (152)


10

Super tegelsnijder. Heb hem een keer nodig, dus gehuurd voor een mooi prijsje. Ben goed geholpen door vriendelijke mensen. Bedankt. En we zullen zeker mensen advies geven om bij jullie te huren.

Gehuurd:

Tegelsnijder

op 19-09-2022


10

Super tegelsnijder. Heb hem een keer nodig, dus gehuurd voor een mooi prijsje. Ben goed geholpen door vriendelijke mensen. Bedankt. En we zullen zeker mensen advies geven om bij jullie te huren.

Gehuurd:

Tegelsnijder

op 19-09-2022


9,0

Goed geholpen niet duur top service.

Gehuurd:

Bouwdroger

op 22-11-2019


10

Goede excellente service, degelijke apparatuur. Bedankt!

Gehuurd:

Bouwdroger


9,0

Duidelijke uitleg. Goede apparatuur

Gehuurd:

Bouwdroger


10

Goede service, alles duidelijk uitgelegd en snelle levering.

Gehuurd:

Bouwdroger


10

Goede service en prima prijzen!

Gehuurd:

Bouwdroger


7,0

Plus: werkt snel Min: maakt veel lawaai

Gehuurd:

Bouwdroger


9,0

Op advies bouwdroger + ventilator gehuurd. Droging verliep voorspoedig bij de geadviseerde wat lagere temperatuur (19 graden). Brengen en ophalen prima geregeld.

Gehuurd:

Bouwdroger


10

Apparaat werkt prima en na een paar uur is al duidelijk resultaat te zien. Gebruik van dit apparaat geeft veel sneller een droog resultaat waardoor verdere bewerking van de muren ook eerder kan.

Gehuurd:

Bouwdroger


10

Ik heb een droger gehuurd. De service en de vriendelijkheid was super. Ik ben zeer tevreden. De persoonlijke aandacht en de tips, die ik van Rinus kreeg, waren zeer welkom. Wat een enthousiaste ondernemer zeg! Ik zal zeker terugkomen! Ik heb hem al bij aanbevolen bij anderen als zij iets moeten huren. Lees meer

Gehuurd:

Bouwdroger


8,0

Wij hebben een bouwdroger en op advies van Rinusverhuurt.nl een ventilator gehuurd. Zeer tevreden over het advies, prijs en kwaliteit van de apparaten. Wij kunnen Rinusverhuurt.nl aan iedereen aanbevelen.

Gehuurd:

Bouwdroger


9,0

Bouwdroger gehuurd en ook de door hun aanbevolen ventilator. De apparaten werkten prima. Ook goed advies gekregen om goed op de temperatuur te letten. Goed afspraken te maken met ophalen en weer terugbrengen. Zeer tevreden.

Gehuurd:

Bouwdroger


10

Wilde een bouwdroger huren om het stucwerk sneller te laten drogen. Kon dezelfde dag al eentje ophalen en kreeg als tip mee om ook een ventilator te huren, want dat zou het bespoedigen. En dat was ook het geval. Binnen een paar dagen was alles super droog! Ik zal dit bedrijf aan iedereen aanraden, denken goed met je mee en zijn flexibel in de ophaaltijden! Super! Lees meer

Gehuurd:

Bouwdroger


9,0

Even bellen en afspraak maken om de spullen op te halen. Alles vlekkeloos verlopen en goed advies gekregen. De prijs ligt ook een stuk lager dan andere aanbieders in de buurt.


10

Heel prettig contact, goed advies en snel geholpen. Apparaten zien er goed uit en werken zoals het hoort. En dat voor een hele mooie prijs. Een echte aanrader voor als je iets wilt huren.


9,0

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen. Gaven ook goed advies over wat ik precies nodig had.


8,0

Prima apparatuur. Ziet er als nieuw uit en functioneert prima. Omdat het ook een stuwadoorsbedrijf is, hebben ze veel ervaring. Dus voor praktische vragen kun je er prima terecht. Maar dat betekent ook dat je vooraf een afspraak moet maken voor halen en brengen.


9,0

Heldere afspraken. Duidelijke communicatie. Goede prijs.


10

Als (oud)docent geef ik niet zo snel een 10, maar de stucadoorswerkzaamheden die Rinus heeft verricht waren uitstekend. Ik kende het bedrijf van Rinus niet, maar via Google gevonden, waar ik achteraf blij mee ben omdat alles klopte zoals: afspraken nakomen, goede offerte, correctheid. In de offerte werd o.a. geadviseerde apparatuur te huren. Dit advies heb ik overgenomen, waar ik absoluut geen spijt van heb gehad. Lees meer


8,0

Bouwdroger gehuurd werd geïnformeerd over de andere producten. voor mij was dit niet van toepassing beschikte over eigen middelen. service is snel en correct en duidelijk.


8,0

3 sets bouwdrogers, ventilators en kachels. De staat van de apparatuur was prima, en de verhuurder ter zake kundig.


9,0

Super service, goede prijs en kwaliteit apparatuur


9,0

Naar aanleiding van stucwerkzaamheden door Rinus Stucadoor kregen wij op maat gemaakte advies welke apparaten het beste gehuurd konden worden. Wij hebben op zijn advies een bouwdroger type DF800 en een ventilator type TTV4500 gehuurd. Gedurende de drogingsperiode werd er mede door het gebruik van deze apparaten veel vocht onttrokken en werden de gestucte wanden en muren mooi droog. Er werd tevens een kachel type DFE25 aangeboden maar daar heb ik gezien de extreem hoge temperaturen in die periode geen gebruik van gemaakt. Apparaten werden keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Zeer goede indruk van Rinus Verhuurt gekregen. Lees meer


8,0

Prima prijs, prima ophaal afspraak. De droger die we huurden deed het goed. Geen fratsen.


9,0

Ik moest op korte termijn een bouwdroger huren omdat er na het stukadoren snel geschilderd moest worden. Ik belde en kon na een paar uur terecht om een bouwdroger een kachel en een ventilator te halen. Rinus was zeer behulpzaam en heeft me uitgelegd hoe ik het een en ander moest neerzetten voor het béste droog resultaat. Ook kreeg ik de nodige verlengsnoeren mee.Al met al ben ik zeer tevreden over Rinus stucadoor . Lees meer


10

De ervaring met Rinus was zeer goed. Keurig zijn afspraken nagekomen en zeer flexibel met het leveren van de bouwdrogers. Alles wordt voor een zeer nette prijs gratis bezorgd en aangesloten. Een aanrader.


9,0

Goede tip Rinus, de combinatie ventilator/ bouwdroger werkte perfect. De muren zijn heel mooi opgedroogd. Handig ook dat jullie de spullen brengen en halen, prima service.


9,0

Rinus geeft goede adviezen, ze weten daar echt waar ze het over hebben. Toen wij de bouwdroger en ventilator af wilden geven, maar er niemand in het bedrijfspand was, kwamen ze de spullen als extra service bij ons thuis ophalen. Dat is nou netjes! Niet de aller goedkoopste, maar service is ook wat waard. Dus zeker een aanrader wat mij betreft. Lees meer


10

Wij hebben een combinatie van kachel, ventilator en bouwdroger gehuurd. Dezelfde dag van bestellen in overleg op kunnen halen. Goed advies wat bij de concurrent vaak ontbreekt. Na 1,5 week werd deze combinatie netjes opgehaald en ontvingen de factuur daarna per post. Zeker aan te raden hier te huren. Lees meer

Er zijn 122 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 8.8.

Informatie over Rinus Verhuurt BV
Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Rinus Ewers. Ik ben stukadoor van beroep. Huh, een stukadoor met een verhuurbedrijf? Precies. Ik zal u uitleggen hoe dat zit. In mijn werk als stukadoor adviseer ik mensen vaak een bouwdroger te huren om vochtproblemen na het stuken te voorkomen en het droogproces te versnellen. Dat doe ik al voor de volle 14 jaar dat ik stukadoor ben. Maar de bekende verhuurbedrijven – ik zal ze hier niet noemen – bleken vooral geïnteresseerd in de huuropbrengsten en konden mijn klanten eigenlijk niet goed adviseren over wat ze nodig hadden. Waardoor ze soms duurder uit waren dan nodig of soms ronduit een verkeerd advies kregen. Terwijl ik alleen het beste wil voor mijn klanten. Gefrustreerd door deze teleurstellende service van verhuurders, ging ik het zelf maar doen. Ik kocht een paar bouwdrogers, ventilators en stofzuigers en ik begon ze vanaf 2017 te verhuren aan mijn eigen klanten. Voor een goede prijs, met een persoonlijk aanpak én met goed advies. Sinds ik die allereerste bouwdroger zelf verhuurde, heb ik mijn verhuurbedrijf uitgebreid. Ik schafte ook steigers, windmachines, verdeelkasten, dompelpompen, dieselcompressoren, haspels, diamantboren en nog veel meer aan. Want er was vraag naar en het sloot goed aan op mijn werk. Vandaag de dag heeft Rinusverhuurt.nl alles in huis wat u nodig heeft voor een verbouwing. Als bouwbedrijf óf als particulier.
Details openingstijden

Wilt u langskomen of spullen ophalen of inleveren? Maak dan wel even een afspraak. Wij zijn niet altijd op de verhuurlocatie aanwezig.

Bezorgkosten

Liever laten bezorgen? Dat kan ook. Tegen een kleine vergoeding brengen we de gehuurde artikelen bij uw thuis of op uw werk. Laat het ons weten als u van de bezorgservice gebruik wilt maken.

Bezorginformatie

Buiten een straal van 15 km huren? Neem contact met ons op! wij maken graag en snel een passende offerte voor uw huurwensen. Uiteraard streven wij ernaar snel maar vakkundig bij u te leveren.