Handcirkelzaag huren

8 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 10,- tot € 20,-, afhankelijk van de zaagdiepte en eventueel meegeleverd zaagblad.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Gewicht variërend van 5,2 tot 13 kg
Zaagdiepte variërend van 55 tot 130 mm
Vermogen variërend van 1.400 tot 2.000 W
Diameter zaagblad variërend van 160 tot 335 mm
Snel en precies zagen? Huur een handcirkelzaag!

Een handcirkelzaag ligt comfortabel in de hand en is ideaal als je snel en precies wilt kunnen zagen. De zaag werkt op stroom of op een accu en beschikt net als een cirkelzaag over een stalen schijf die door een motor aangedreven wordt. Doordat de schijf zaagranden heeft en snel ronddraait glijdt deze als een warm mes door de boter. Met een cirkelzaag kun je verschillende materialen zagen, bijvoorbeeld hout, latten en buizen. Ideaal voor professionele doeleinden in de bouw, maar ook perfect voor de klusser thuis! Vergeet trouwens niet een veiligheidsbril te dragen! Zoek je een zaag voor het afkorten van metaal, hout of steen? Dan kun je het beste een afkortzaag huren.

Welke huurvarianten zijn er?

Handcirkelzagen kunnen van elkaar verschillen. Zo kan het zaagblad (de schijf) verschillen van formaat. De diameter van het blad is vaak groter als het gaat om een industriële zaag. Hoe diep de machine zaagt, is weer afhankelijk van de diameter. Informeer bij het verhuurbedrijf of het zaagblad standaard meegeleverd wordt en of hier eventuele slijtagekosten aan verbonden zijn. Check dan gelijk om de handcirkelzaag is voorzien van een aansluiting voor stofafzuiging. Werk je met trespa? Dan kun je het beste een handcirkelzaag huren met een Widia-zaagblad. Ga je voor extra veiligheid? Huur dan een handcirkelzaag met een anti-slip handvat. Wil je een zaag en een tafel in één? Huur dan een zaagtafel. Hier zit de zaag al ingebouwd en kun je snel en secuur zagen.

Tip: Geen stopcontact in de buurt? Huur een haspel !