Cv-ketel huren in Leiden

Tips voor het huren van een cv-ketel in Leiden

Woon je in het Morsdistrict en is je cv-ketel kapot? Of zoek je een cv-ketel voor in je nieuwe huis in Leiden-Noord, maar zie je de hoge aanschafkosten niet zitten? Dan is het huren van een cv-ketel ideaal. Geen onderhoud, geen voorrij- en reparatiekosten en ook het arbeidsloon is voor de rekening van het verhuurbedrijf. Bovendien bieden sommige verhuurders de mogelijkheid om de ketel na verloop van de tijd alsnog over te kopen voor een gereduceerd tarief. .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

Woon je niet in Leiden, maar bijvoorbeeld in Alphen aan de Rijn of Wassenaar? Ook dan vind je via Huren.nl de verhuurbedrijven van cv-ketels bij jou in de buurt.

Let op! Kijk verder dan alleen de huurprijs

De huurprijzen die verhuurders hanteren, kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Het is raadzaam om te achterhalen waar deze verschillen door veroorzaakt worden. Zo kan het zijn dat je bij het ene verhuurbedrijf vastzit aan een minimale huurperiode van 2 jaar, maar het andere verhuurbedrijf een minimale huurperiode van 2 maanden hanteert. Daarnaast kun je tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven ook kijken naar het type ketel dat aangeboden wordt. Let op! Sommige verhuurbedrijven brengen eenmalige installatiekosten in rekening.

Kenmerken en varianten van Cv-ketel

Garantie variërend van 2 tot 15 jaar
Hoeveelheid warm water p/m op 40 graden variërend van 10 tot 23,3 l
Hoeveelheid warm water p/m op 60 graden variërend van 6 tot 9 l
Warmwaterklasse 3 tot en met 6
Eigen gewicht variërend van 30 tot 38 kg