Cv-ketel huren

Warm blijven zonder onderhoud of onverwachte kosten?

Zie je op tegen de hoge aanschafkosten van een cv-ketel? Dan is huren een goede oplossing! Bij diverse verhuurbedrijven kun je voor een vast bedrag per maand een cv-ketel huren. Het fijne aan het huren van een cv-ketel is de service die verhuurbedrijven leveren. Het onderhoud en eventuele reparaties worden je namelijk uit handen genomen. Ook de voorrijkosten, het arbeidsloon en de kosten voor onderdelen zijn niet voor jou. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. De eenmalige installatiekosten .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

worden bij een aantal verhuurbedrijven wel in rekening gebracht. Let op! De minimale huurperiode van een cv-ketel verschilt per verhuurbedrijf. Dit kan 2 maanden zijn, maar ook 2 jaar.

Waarom een cv-ketel huren?

Het huren van een cv-ketel is ideaal als je wilt genieten van een heerlijk warm huis, maar hier zelf geen omkijken naar wilt hebben. Bij sommige verhuurders is het trouwens ook mogelijk om een cv-ketel te leasen. Daarnaast bieden een paar verhuurbedrijven de mogelijkheid om de ketel naar verloop van tijd te kopen voor een schappelijke prijs. Vergelijk verhuurders op basis van de service die ze leveren, maar let op ook het type ketel dat ze verhuren. Er zit namelijk grote variatie in het aanbod.