Recente huuraanvragen

Promopack 2x bouwdroger, ventilator en kachel in Breda

voor 1 week en 30 minuten bij Vochtex

Afgelopen dinsdag om 09:08

Terrasverwarming in Nieuwegein

voor 1 dag bij Lumineux

13-07-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 19 uur bij Konings Kidsparty

11-07-2024

Terrasverwarmer gas in Ulicoten

voor 1 dag en 16 uur bij Spapens Verhuur

04-07-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 22 uur en 30 minuten bij Konings Kidsparty

28-06-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 22 uur en 30 minuten bij Konings Kidsparty

28-06-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 22 uur bij Konings Kidsparty

07-06-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 15 uur bij Konings Kidsparty

06-06-2024

Elektrische heater in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

30-05-2024

Terrasverwarming in Nieuwegein

voor 19 uur bij Lumineux

27-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

2 electrische terrasverwarmers gehuurd. Deze deden het uitstekend. Goede service. Vriendelijk personeel. Zeer flexibel met ophaaltijden.

Gehuurd:

Terrasverwarmer

op 11-05-2024

23-05-2024
Makkelijk een verwarming, kachel of heater huren via Huren.nl!

Natuurlijk heeft niet iedereen een verwarming, kachel of heater in de kast staan. Het is daarom ook niet gek dat er veel verhuurbedrijven zijn die een heater of kachel verhuren. Hierboven op deze pagina vind je alle soorten heaters, kachels en verwarmingen die je kunt huren. Kies een soort verwarmer, gebruik je locatie en de kaart en zie alle verhuur bij jou in de buurt. Vergelijk de verhuurders op prijs, afstand en beoordelingen en vind de verhuurder die het beste bij je past. Om je keuze tussen de kachels, heaters en verwarmingen wat makkelijker te maken, hebben we hieronder alle keuzes beschreven.

Welke verwarming, kachel of heater moet ik huren?

Er zijn veel verschillende soorten verwarmers te huur. Bij elke situatie kun je een geschikte verwarmer huren. Om je keuze wat makkelijker te maken lichten we je graag de verschillende soorten verwarmingen, kachels en heaters toe.

Heater indirect

De indirecte heater is ideaal om slecht geventileerde ruimtes te verwarmen. De indirecte heater plaats je buiten. Via één of meerdere warmtetransportslangen wordt de schone en warme lucht naar de ruimte geblazen. De indirecte heater werkt op brandstof en wordt vaak gebruikt voor grote ruimtes en evenementen.

Heater direct

De heater direct is warmtekanon die warmte genereert door petroleum te verbranden. De indirecte heater plaats je buiten en blaast de warme lucht recht naar voren. Omdat deze heater geen slangen heeft, ventileert de heater de ruimte niet.

Infrarood heater

De infrarood heater werkt op elektriciteit en stoot geen afvalstoffen uit. Omdat de heater geen nare luchtjes uitstoot, is de heater ideaal om voor feestjes, in een schaftruimte, op werkplaatsen en in kantoorruimtes. De infrarood heater verwarmt veel, maar wel plaatselijk.

Elektroheater

De elektroheater wordt vaak gehuurd voor bouwprojecten en in tijdelijke ruimtes. De woning of ruimte wordt door middel van hete lucht verwarmt. De elektroheater wordt vaak in combinatie met de bouwdroger gebruikt om ruimtes te drogen. De elektroheater zorgt geluidloos voor schone en warme lucht.

Gasheater

Een gasheater werkt met warmte die afkomstig is van gas ontvlamming. Met de ventilator wordt de warmte de ruimte ingeblazen. Er zijn gasheater voor zowel kleine als grote ruimtes te huur.

Terrasverwarmer

De terrasverwarmer is een hoge heater die vaak op gas werkt. De terrasverwarmer verdeeld de warme lucht door de hele ruimte heen. Het is wel van belang dat je de terrasverwarmer op een windstille plek gebruikt.

Flame heater

Wil je een terras verwarmen en tegelijkertijd een eyecatcher hebben? Dan is een flameheater echt wat voor jou. Let op! De flameheaters geven minder warmte af dan gewone terrasverwarmingen. Afhankelijk van de vlam, geeft deze tot circa vijf meter warmte.

Cv-ketel

Bij een aantal bedrijven kun je voor een vast bedrag per maand een cv-ketel huren. De minimale huurperiode van een cv-ketel kan 2 maanden zijn, maak ook 2 jaar.

Rooftop systeem

De rooftop systemen worden buiten geplaatst en zijn bedoeld voor grote ruimtes. Doormiddel van luchtslangen wordt de warme of koude lucht naar de ruimte geblazen. De rooftop systemen zijn vaak alleen voor een lange periode te huren.

Heater hangend

De hangende heaters zijn handig om boven in een partytent of parasol te hangen. De makkelijk te bevestigen heaters zijn te huur in verschillende varianten. Zo zijn er heaters die je met een ketting midden in de tent op hangt en er zijn heaters te huur die je aan een zijkant moet bevestigen.

Kies een soort verwarmingssysteem, vergelijk de verhuurders en vind de beste deal. Een heater huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!