Palenrammer huren

  • Vergelijk 7 aanbieders
  • Reserveren
Huurprijzen van een palenrammer variëren van € 5,- tot € 41,- per dag. Vergelijk dus goed!

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Mijn ervaring met “Graafwerk de Noordkop” is heel goed. Vanwege een doorverwijzing voor het huren van een elektrische palenrammer kwam ik in contact met Henno, de eigenaar van de Noordkop. Henno gaf aan dat hij ook hardhout kon leveren en dat is ook gebeurd. Het hout werd keurig thuis gebracht. Als ervaren man gaf hij mij ook een aantal waardevolle tips. Volgens jaar voor een ander project neem ik zeker weer contact met Henno op. Lees meer

Gehuurd:

Palenrammer

op 19-04-2023

05-05-2023
Handmatig palen heien met een gehuurde palenrammer

Het huren van een palenrammer is ideaal om palen in de grond te heien voor schuttingen, omheiningen, hekwerken en meer. Als je weinig palen in de grond hoeft te rammen, en als de grond zacht genoeg is, dan kun je een handmatige palenrammer huren. Deze is eenvoudig in gebruik en vaak goedkoper om te huren dan de pneumatische palenrammer. Een handmatige palenrammer is een redelijk zwaar object met twee handvaten, waarmee je houten en kunststof palen in de grond kunt stampen.

De verschillende soorten handmatige palenmokers

Er zijn verschillende maten palenrammers te huur, en meerdere verhuurbedrijven die deze handmatige palenmokers verhuren. Sommige verhuurbedrijven noemen een palenrammer een handhei, handheiblok, een palenmoker of palenstamper. Hier wordt op hetzelfde product gedoeld. Voorkom inscheuren en stukgaan van de paal en huur een palenrammer. Afhankelijk van de dichtheid van de bodem en de lengte en het gewicht van de palen kun je de juiste handmatige palenmoker uitkiezen om te huren. De maximale diameter van de paal is uiteraard van belang. Er zijn palenrammers te huur voor palen met een maximale diameter van 9 tot 12,5 centimeter. Wanneer je veel (zware) palen moet heien kan het efficiënter zijn om een pneumatische palenrammer te huren. Deze machinaal aangedreven palenrammer is krachtiger in gebruik en daarom handig wanneer je veel moet heien. Huur slim, huur een palenrammer via Huren.nl!