Palenrammer lucht huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijs van een palenrammer lucht verschilt van € 25,- tot € 91,-. Vergelijk de aanbieders dus goed.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Efficiënt palen heien met een pneumatische palenrammer

Het heien van palen hoeft geen zware klus te zijn met een gehuurde lucht palenrammer. Het huren van een palenrammer die op luchtdruk werkt is ideaal als je een omheining aan moet leggen zoals hekwerk of een schutting. Een palenrammer op perslucht is een krachtiger apparaat dan een handmatige palenrammer, en is ideaal voor het heien van ronde palen met een diameter van 9 tot 10,5 centimeter.

Vergeet de accessoires niet als je een lucht palenmoker huurt 

Het voordeel van het huren van een palenrammer, is dat je relatief zeer weinig mankracht nodig hebt. Een luchtpalenrammer werkt namelijk op luchtdruk. Het is daarom wel van belang dat je een compressor hebt of huurt om de palenrammer op aan te sluiten. De luchtdruk zorgt ervoor dat de palenrammer op- en neerwaartse bewegingen maakt en zo de paal de grond in ramt. Voor vrijwel alle soorten palen, waaronder staal, hout en aluminium is een pneumatische palenrammer te gebruiken. Het gewicht van palenrammers op lucht varieert van 25 tot 50 kg. Let daarom goed op gepast vervoer van de palenrammer. Wanneer je weinig palen hoeft te heien kan het zijn dat een handbediende palenrammer ook volstaat. Deze palenrammer is niet machinaal aangedreven en daarom lichter in gebruik. 

Plaats je de palenrammer op de paal, dan wordt de paal automatisch de grond in geramd. Er zijn speciale opzetstukken voor het heien van ronde palen en vierkante palen. Palenrammers kunnen vierkante palen met maximale diameter variërend van 9 tot 12 centimeter in de grond heien. Ga na bij de verhuurder of deze opzetstukken meegeleverd worden en bij de huurprijs inbegrepen zitten. Huur slim, huur een luchtpalenrammer via Huren.nl.