Tuinfreesmachine huren

13 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 32,- tot € 85,- per dag, afhankelijk van het vermogen en de werkbreedte.

Top 13 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 1,1 tot 11,9 kW
Werkbreedte variërend van 24 tot 85 cm
Werkdiepte variërend van 10 tot 20 cm
Eigen gewicht variërend van 12 tot 254 kg
Aandrijving mechanisch of hydraulisch
Brandstof benzine, diesel of elektrisch

Recente huuraanvragen

Tuinfreesmachine (diesel of benzine) in Zeewolde

voor 1 dag bij A1 Verhuur B.V.

Afgelopen dinsdag om 13:13

Tuinfreesmachine (diesel of benzine) in Nijkerk GLD

voor 3 uur en 30 minuten bij A1 Verhuur B.V.

20-04-2024
Woel de grond goed om met een gehuurde grondfrees

Een freesmachine is een veelzijdig hulpmiddel wat in zekere zin werkt als een ploeg. Echter maakt een tuinfrees geen wentelende beweging; de machine woelt en husselt de grond door elkaar. Dit gebeurt doordat er een as met gebogen messen/haken ronddraait tijdens gebruik. Op deze manier kun je met de tuinfreesmachine de grond omwoelen en zaaien in één beweging.

Waar moet je op letten bij het huren van een grondfrees?

Zorg dat je niet freest als de grond erg nat is. Doordat je de grond helemaal omwoelt kan je de grond versmeren. Voor het beste resultaat gebruik je de grondfrees als de grond droog tot vochtig is. Tuingrondfrezen zijn er in verschillende maten. De meeste freesmachines werken op diesel of benzine, maar er zijn ook elektrische tuinfreesmachines te huur. Uiteraard heeft de aandrijving invloed op het vermogen van de tuinfrees, deze varieert van 1,1 tot 11,9 kW. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de werkbreedte (variërend van 24 tot 85 centimeter) en de werkdiepte (variërend van 10 tot 20 centimeter). Vaak kunnen er vooraan gewichten worden geplaatst, op deze manier kan de ploegschaar nog dieper in de grond kan dringen. De draaisnelheid kan vaak aangepast worden. 

Als je een freesmachine huurt houd er dan rekening mee dat er eventuele slijtagekosten in rekening worden gebracht. Sommige verhuurbedrijven rekenen deze slijtagekosten door in de getoonde huurprijs, andere verhuurders tonen slechts de exclusieve huurprijs.

Huur de juiste grondfreesmachine voor jouw klus!

Er zijn veel verschillende bedrijven waar je tuinfreesmachines en ander tuingereedschap kunt huren. Als je een freesmachine of tuinfrees wilt huren is het natuurlijk goed om te weten welk aanbod er bij jou in de buurt is. Daarom zet Huren.nl de verhuurders van freesmachines bij jou in de buurt op een rij. Van kleine freesmachines voor in de tuin, tot grote landbouwfreesmachines, alles is te huur. Vergelijk de verhuurbedrijven op afstand, kwaliteit en prijs, en huur op deze manier makkelijk en snel een tuinfrees via Huren.nl!