Vind jouw beste huurdeal

Grofvuilcontainer huren in Ede

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

Bouwbak.nl logo

Incl. bezorgen en afhalen. 4 weken huren

Amersfoort
v.a. 295,-

Goedkopecontainer.nu logo

Laagste Prijs ! Heel Nederland ! (Beste Keus !)

Landelijke levering
v.a. 236,-

ACV Bedrijven logo

Huur snel een container voor alle afvalstromen

Ede
v.a. 275,-

Goedkoopstecontainernijmegen.nl logo

Regio Nijmegen ! Beste Keus !

Bemmel
v.a. 236,-

Afzetbak.nl logo

Landelijke levering | open 7:00-22:00

Arnhem
v.a. 299,-

REST.nl - Containers & Afvalverwerking logo

50km rondom Veenendaal. Goedkoopste in de regio!

Veenendaal
v.a. 238,-

van Dalen Infra en Milieu BV logo

beste prijs garantie | snelle service en levering

Ede
v.a. 270,-

Praxis Kluscontainer logo

Op werkdagen tot 20.30 uur bereikbaar voor advies

Landelijke levering
v.a. 290,-
Prijs per week

Grofvuil afvoeren met een gehuurde container in Ede

Ben je van plan om als doe-het-zelver aan de slag te gaan met een verbouwing in Kernhem? Is jouw bedrijf ingehuurd voor een renovatieklus in Veldhuizen? In beide gevallen is het huren van een grofvuilcontainer een goed idee. Een grofvuilcontainer kan zowel zakelijk als particulier gehuurd worden en is geschikt voor het afvoeren van huisraad en bouwafval. Hierbij kun je denken aan meubels, vloerbedekking, kunststoffen en sloopafval. Wil je alleen sloopafval? Huur dan een bouwafvalcontainer. Bestaat dit sloopafval puur uit steenafval, zoals dakpannen, bakstenen en betonresten? Dan kun je het beste een puinafvalcontainer huren. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van grofvuilcontainers in en rondom Ede, dus ook in bijvoorbeeld Veenendaal en Wageningen.

Aandachtspunten alvorens het huren van een container

Verhuurbedrijven bieden containers aan van verschillende formaten. Ook de minimale en maximale huurperiode die ze hanteren, verschillen vaak. Vergelijken is daarom raadzaam. Zo vind je niet alleen de geschikte container, maar ook de verhuurder met de huurvoorwaarden die voor jou het beste zijn. De maximale huurperiode ligt vaak tussen de 2 en 4 weken. Het plaatsen, ophalen en legen van de container wordt allemaal door de verhuurder gedaan. Het enige wat jij kunt doen is bij de gemeente informeren of een vergunning nodig is voor het plaatsen van de container. Vaak is dit niet het geval.


Tip: Komt er bij het verbouwen zand, aarde of klei vrij en gaat het om een hoeveelheid groter dan 5% van de inhoud van de container? Huur dan een aparte grondafvalcontainer.

Plaatsen in de buurt