Vind jouw beste huurdeal

Grofvuilcontainer huren in Haarlem

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

Goedkopecontainer.nu logo

Laagste Prijs ! Heel Nederland ! (Beste Keus !)

Landelijke levering
v.a. 236,-

Afvalcontainers VLK logo

*TIP* | Laagste all-in Prijzen | Beste Service

Noordwijk
v.a. 303,-

Afvalcontainers Noord Holland logo

*TIP* | Laagste all-in Prijzen | Beste Service

Amsterdam
v.a. 270,-

Puincontainershop.nl logo

Incl. bezorgen, afhalen en verwerking van afval

Amsterdam
v.a. 271,-

Goedkoopstecontainernoordholland.nl logo

Regio Noord-Holland ! Beste Keus !

Haarlem
v.a. 263,-

Bouwbak.nl logo

Incl. bezorgen en afhalen. 4 weken huren

Haarlem
v.a. 270,-

Praxis Kluscontainer logo

Op werkdagen tot 20.30 uur bereikbaar voor advies

Landelijke levering
v.a. 290,-
Prijs per week

Grofvuil afvoeren met een gehuurde container in Haarlem

Ben je van plan om als doe-het-zelver aan de slag te gaan met een verbouwing in Ter Kleef en te Zaanen? Is jouw bedrijf ingehuurd voor een renovatieklus in het Haarlemmerhoutkwartier? In beide gevallen is het huren van een grofvuilcontainer een goed idee. Een grofvuilcontainer kan zowel zakelijk als particulier gehuurd worden en is geschikt voor het afvoeren van huisraad en bouwafval. Hierbij kun je denken aan meubels, vloerbedekking, kunststoffen en sloopafval. Wil je alleen sloopafval? Huur dan een bouwafvalcontainer. Bestaat dit sloopafval puur uit steenafval, zoals dakpannen, bakstenen en betonresten? Dan kun je het beste een puinafvalcontainer huren. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van grofvuilcontainers in en rondom Haarlem, dus ook in bijvoorbeeld IJmuiden of Hillegom.

Aandachtspunten alvorens het huren van een container

Verhuurbedrijven bieden containers aan van verschillende formaten. Ook de minimale en maximale huurperiode die ze hanteren, verschillen vaak. Vergelijken is daarom raadzaam. Zo vind je niet alleen de geschikte container, maar ook de verhuurder met de huurvoorwaarden die voor jou het beste zijn. De maximale huurperiode ligt vaak tussen de 2 en 4 weken. Het plaatsen, ophalen en legen van de container wordt allemaal door de verhuurder gedaan. Het enige wat jij kunt doen is bij de gemeente informeren of een vergunning nodig is voor het plaatsen van de container. Vaak is dit niet het geval.


Tip: Komt er bij het verbouwen zand, aarde of klei vrij en gaat het om een hoeveelheid groter dan 5% van de inhoud van de container? Huur dan een aparte grondafvalcontainer.

Plaatsen in de buurt