Rolcontainer voor papier en karton huren

Top 5 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend van 240 tot 5.000 l
Weg met oude paperassen en kartonnen dozen

Heeft jouw bedrijf met regelmaat grote hoeveelheden oud papier en karton waar je graag vanaf wilt? Dan is het huren van een rolcontainer de ideale oplossing. Je bent dan namelijk gelijk milieubewust bezig door te recyclen. Ook als je helemaal gek wordt van alle kartonnen dozen na bijvoorbeeld een grote verhuizing is het huren van een rolcontainer een goed idee. Doordat een rolcontainer voorzien is van wieltjes is deze makkelijk verrijdbaar. Naast papier en karton mogen ook tijdschriften, boeken, dossiers en papieren/kartonnen verpakkingen in de rolcontainer. Archiefvernietiging op de zaak? Overweeg dan om een rolcontainer voor vertrouwelijk papier te huren.

Tips voor het huren van een rolcontainer

Een rolcontainer is van plastic of metaal en heeft een inhoud van 240 tot wel 5.000 liter. Voordat je een container gaat huren, is het daarom slim om te bedenken wat jij precies nodig hebt. Is jouw hoeveelheid afval te groot voor een rolcontainer? In dat geval kun je een afvalcontainer huren. Denk ook na over de ledigingsfrequentie van de container, bijvoorbeeld 1 keer per maand of iedere week. Containers worden vaak op vaste tijden geleegd of vervangen door een schone en lege container.

Wel:

  • Alle soorten papier, dagbladen, tijdschriften, reclamedrukwerk, boeken, omslagen, papieren zakken en fotokopieerpapier
  • Dossiers en overige verpakkingen die uit papier en karton bestaan

 

Niet:

  • Vervuild, verontreinigd of geplastificeerd papier
  • Cellofaan-, carbon-, behang- en afplakpapier
  • Papieren handdoeken
  • Tafellakens en zakdoeken