Rolcontainer restafval huren

Top 5 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend van 240 tot 5.000 l
Wil je van je restafval af? Huur dan een rolcontainer!

Heb je huishoudelijk afval, industrieel afval of bedrijfsafval dat overblijft nadat je het recyclebare afval gescheiden hebt? Dan is het huren van een rolcontainer voor restafval een goede oplossing. Een rolcontainer is een afvalcontainer op wieltjes, waardoor deze gemakkelijk te verrijden is. De inhoud verschilt per verhuurbedrijf en varieert van 240 tot wel 5.000 liter. Zit jij hier ruim boven? Huur dan een afvalcontainer.

Kenmerken van een rolcontainer

Rolcontainers verschillen niet alleen qua formaat, maar ook qua materiaal. Zo kun je zowel een plastic als metalen container huren, afhankelijk van het soort afval dat je hebt. Volle containers worden over het algemeen op vaste tijden geleegd of vervangen door een schone en lege container. Bedenk hoeveel afval je hebt en stem vervolgens met het verhuurbedrijf af hoe frequent jouw container geleegd moet worden.

Tip: Heb je veel glasafval? Of juist papier en karton? Huur dan een rolcontainer voor glas of een rolcontainer voor papier en karton.

Wel:

  • Alle afvalstoffen afkomstig uit de dienstverlenende sector en industriële sector, die niet direct afkomstig zijn uit het productieproces en qua aard en samenstelling overeenkomen met huishoudelijk afval.