Rolcontainer voor vertrouwelijk papier huren

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend van 70 tot 550 l
Archiefvernietiging? Vertrouwelijk papier opruimen?

Wil je het archief van je bedrijf op een discrete manier laten opruimen? Of heb je vertrouwelijk kantoorpapier waar je vanaf wilt? Huur dan een rolcontainer voor vertrouwelijk papier. Dit is een milieubewuste manier om van waardevolle en privacy- of concurrentiegevoelige documenten af te komen aangezien het gerecycled wordt. Naast papier mogen ook enveloppen, kleine hoeveelheden kranten, tijdschriften, karton en binders vaak in deze container. Informeer hiernaar bij de verhuurder.

Een rolcontainer huren met deze huurtips

Verhuurbedrijven bieden verschillende rolcontainers aan, dus het is raadzaam om een aantal verhuurders te vergelijken alvorens een keuze te maken. Kijk naar de inhoud van de container (variërend van 70 tot wel 550 liter), het materiaal van de container (metaal of plastic) en de ledigingsfrequentie (1x per week, 2x per maand, 4x per maand of anders). Rolcontainers worden op vaste tijden geleegd of vervangen door een schone container. Is een rolcontainer niet groot genoeg? Kijk dan eens tussen de afvalcontainers.

Wel:

  • Kantoorpapier, enveloppen, zeer kleine hoeveelheden kranten, tijdschriften en karton, nietjes, paperclips en binders

 

Niet:

  • Vervuild, verontreinigd of geplastificeerd papier
  • Grote hoeveelheden kranten, karton, hangmappen, overige afvalstromen, gevaarlijk afval, ordners, pergamijn en carbonpapier, etiketten en vispapier