Dieselcompressor huren

Top 11 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Brandstof Diesel
Capaciteit variërend van 1.8 tot 45 m3
Werkdruk variërend van 7 tot 25 bar
Gewicht variërend van 572 tot 6.150 kg
Tankinhoud variërend van 30 tot 708 l
Werken met perslucht op locatie? Huur een dieselcompressor

Een dieselcompressor wordt gebruikt op locatie waar perslucht nodig is om machines of gereedschappen mee aan te drijven. Bij werkzaamheden aan wegen, op bouwterreinen en op onhandig bereikbare plekken waar perslucht nodig is, biedt het huren van een dieselcompressor uitkomst. Je kunt breekhamers, spijkermachines, voegenbikkers, straalinstallaties en andere apparaten die persluchtgedreven zijn aansluiten op de dieselcompressor en gelijk aan de slag gaan.

Welke dieselcompressor huren voor jouw klus

Een dieselcompressor werkt uiteraard op diesel, en heeft een tankinhoud variërend van 30 tot 708 liter. Afhankelijk van de tankinhoud kan de dieselcompressor gemiddeld zo’n 8 uur autonoom werken. De werkdruk van dieselcompressors loopt sterk uiteen, namelijk van 7 tot 25 bar. Bedenk welke apparaten en machines je wilt aandrijven met de dieselcompressor, en ga op deze manier na hoe groot de werkdruk moet zijn van de dieselcompressor die jij huurt.

Savety first als je werkt met een dieselcompressor

Zorg altijd dat je de veiligheid in acht neemt: draag gehoorbescherming (een dieselcompressor en de gereedschappen die je hierbij gebruikt kunnen erg luid zijn), en oogbescherming en handschoenen indien nodig.

Let op: dieselcompressors zijn erg zwaar. De lichtste is rond de 500 kilo, en er zijn dieselcompressors te huur die meer dan 6.000 kilo wegen. De meeste dieselcompressors zijn geïntegreerd als aanhangwagen. Let op het maximale trekgewicht van jouw auto, en of je rijbewijs B of BE nodig hebt. Huur slim, huur een dieselcompressor bij Huren.nl!