Mobiele compressor huren

9 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 42,- tot € 70,-, afhankelijk van de capaciteit, de tankinhoud en de werkdruk.

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Brandstof Diesel
Capaciteit variërend van 1.8 tot 45 m3
Werkdruk variërend van 7 tot 25 bar
Gewicht variërend van 572 tot 6.550 kg
Tankinhoud variërend van 32 tot 850 l
Geen externe energiebron aanwezig? Huur een mobiele compressor

Wanneer werkzaam bent met persluchtgereedschap op locatie is een mobiele compressor de oplossing. Een mobiele compressor wordt veel gehuurd en ingezet op plaatsen waar geen energiebron aanwezig is. De dieselcompressor is voorzien van trekhaak zodat hij eenvoudig te verplaatsen is. Zowel voor kleine renovaties als voor grote industriële toepassingen worden ze ingezet. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd.

Creëer de benodigde luchtdruk met een mobiele compressor

Een mobiele compressor comprimeert lucht tot de gewenste druk om bepaalde werkzaamheden te kunnen verrichten. De buitenlucht wordt naar binnen gezogen en op druk gebracht. Deze luchtdruk wordt uitdruk in ‘bar’. De mobiele compressoren die te huur zijn via Huren.nl varieren van 7 tot 28 bar. Afhankelijk van het gereedschap is een bepaalde maximum werkdruk nodig.

Verschillende varianten mobiele compressoren te huur

Om een juiste mobiele compressor te huren is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Welk gereedschap wordt er op de compressor aangesloten? Als er iets gesloopt wordt, wat is het materiaal? Breekhamers hebben een hoeveelheid luchtvolume nodig. De capaciteit verschilt per compressor (en verhuurbedrijf die deze compressor aanbiedt). Deze varieert namelijk van 1,8 tot 45 m3. De meeste compressoren hebben twee of meerdere perslucht uitgangen, bijvoorbeeld om twee sloophamers tegelijk te gebruiken. Twijfel je over de juiste mobiele compressor? Vraag het verhuurbedrijf dan naar deskundig advies, zodat je zeker weet dat je

Hoe wordt de huurprijs van een mobiele compressor berekend?

De huurprijs is bij de meeste verhuurbedrijven gebaseerd op basis van 8 draaiuren per huurdag. Deze huurdag houdt meestal een periode van 24 uur in. Gebruik je de compressor langer dan 8 uren per dag, dan wordt er vaak door middel van een nacalculatie een toeslag berekend. Er zijn verhuurbedrijven die de benodigde luchtslangen bij de huurprijs hebben inbegrepen. In andere gevallen wordt hier een kleine meerprijs voor gerekend. Informeer het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden om een goede keuze te kunnen maken.