Elektrocompressor huren

Top 11 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Werkdruk variërend van 8 tot 10 bar
Vermogen 230 of 400 V
Ketelinhoud variërend van 5 tot 50 l
Aanzuigvolume variërend van 105 tot 600 l/min
De handzame elektrocompressor voor persluchtgereedschap

Elektrocompressoren worden veel gehuurd voor diverse perslucht toepassingen. Met een elektro compressor worden verschillende pneumatische gereedschappen aangedreven. Hierbij kun je denken luchtgedreven machines zoals spijkerpistolen, schroefmachine en bikhamers waarmee je bijvoorbeeld voegen en vloeren kunt bikken. Een elektrische compressor huren kan bij verschillende verhuurbedrijven.

Ideaal om te huren voor lichte onderhoudswerkzaamheden

De elektrocompressor is eenvoudig op netstroom aan te sluiten. Houd er daarom rekening mee dat er stroomvoorziening aanwezig is op locatie. Is er geen stroomvoorziening aanwezig, dan kan je altijd een aggregaat huren. Door het hoge aanzuigvermogen van de compressor behaald de machine veel rendement. De onderkant van de compressor zijn vaak voorzien van rubberen voetjes. Hierdoor worden trillingen gereduceerd tot een minimum. De wielen zorgen ervoor dat de machine mobiel en eenvoudig te verplaatsen is.

Verschillende varianten van de elektro compressor

Elektrische compressoren verschillen van elkaar in vermogen, ketelinhoud en werkdruk. Daarnaast zijn er ook elektrocompressors te huur met een dubbele tank voor de zwaardere werkzaamheden. De kleinste elektrocompressor heeft een ketelinhoud van 5 liter, de grootste compressor die te huur is via Huren.nl heeft een inhoud van wel 50 liter. Het aanzuigvolume varieert van 90 tot 600 liter per minuut.

Afhankelijk van de werkzaamheden heb je een bepaalde elektrische compressor nodig. Ben je op zoek naar een zeer krachtige compressor? Wellicht is het huren van een dieselcompressor dan een beter idee. Deze compressor heeft meer vermogen en aanzuigvolume dan een elektrocompressor. Twijfel je over de juiste compressor? Vraag het verhuurbedrijf dan om deskundig advies, zodat je zeker weet dat je de juiste compressor huurt voor jouw werkzaamheden. Let er op of de benodigde luchtslangen bij de huurprijs inbegrepen zijn; zo kom je niet voor verrassingen te staan.