Breekhamer huren

Alles over een breekhamer huren

Een breekhamer heeft minder met een hamer te maken, en meer met een boor. Aan de andere kant, de meeste boren beschikken over een roterende kop, terwijl de kop van de breekhamer juist een pulserende beweging maakt. Het verschil tussen een breekhamer en een drilboor is, dat laatstgenoemde ook op elektriciteit of hydraulisch aangedreven werken. De breekhamer werkt pneumatisch, dat betekent dat het apparaat aangedreven wordt door samengeperste lucht. Een breekhamer .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

heeft meerdere benamingen, je zult merken dat sommige verhuurbedrijven de breekhamers die zij in het assortiment hebben soms beitelhamer, sloophamer, hakhamer, boorhamer, of zelfs jekkerhamer noemen. Het huren van een breekhamer is ideaal om werkzaamheden te verrichten zoals het verwijderen avn tegels, het doordringen van wegdek gemaakt van asfalt, het breken van beton, enzovoorts. Gebruik tijdens het hanteren van een breekhamer altijd gehoorbescherming!

Verhuur van breekhamers

Voor breekhamers geldt, net zoals voor boorhamers, dat deze in verschillende gewichten te huur is. Als je lichter werk wilt gaan verrichten, zoals het slopen van lichte funderingen en bij licht metselwerk, is het handig om een lichtere breekhamer te huren. Deze lichte uitvoering heeft wel een grote slagkracht, maar geeft weinig trillingen. Als je zwaarder sloop- en breekwerk wilt gaan uitvoeren, is het handiger om een zwaardere breekhamer te huren. Deze hamer is ideaal voor werkzaamheden als het opbreken van asfalt of gewapend beton. Een voordeel van het huren van een breekhamer is dat je het na die tijd gewoon weer kunt inleveren bij het verhuurbedrijf. Huur makkelijk en snel een breekhamer via Huren.nl: vergelijk de verhuurbedrijven die je hier op deze pagina vindt.