Bouwdroger huren in Arnhem

Ruimtes ontvochtigen met een gehuurde bouwdroger

Woon je in het Spijkerkwartier en heb je te maken gehad met een lekkage? Of werk je aan een bouwproject in Presikhaaf en wil het werkproces versnellen? Huur dan een bouwdroger en ontvochtig je ruimte moeiteloos. Voor bouwprojecten betekent dit sneller uitgehard bouwmateriaal (cement, verf, strucwerk, etc.) en dus een efficiënter werkproces. Een bouwdroger, ook bekend als luchtontvochtiger of condensdroger, koelt de vochtige lucht waardoor het condenseert. .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

De condens wordt via een waterafvoer naar een emmer of tank gevoerd. Let op! Gebruik de bouwdroger alleen als deze rechtop staat en zorg dat er altijd 5 minuten tussen het uit- en weer inschakelen van de machine zit. Dit voorkomt beschadiging van de machine. Op deze pagina vind je de verhuurders van bouwdrogers in en rondom Arnhem. Dus ook in bijvoorbeeld Westervoort en Huissen.

Bouwdroger huren in Arnhem: waar let je op?

Verhuurbedrijven bieden kleine, middelgrote en grote drogers aan. Deze bouwdrogers verschillen in vermogen (variërend van 470 tot 3050 Watt), capaciteit (variërend 12 tot 450 liter) en luchtverplaatsing (variërend van 150 tot 2200 m3/uur). De keuze voor een bepaalde droger kun je het beste baseren op de grootte van de ruimte. Bouwdrogers zijn over het algemeen voorzien van een radiaalventilator. Door middel van deze ventilator wordt lucht door de ruimte geblazen en kan de machine alle lucht ontvochtigen. Je kunt er eventueel voor kiezen om een extra ventilator te huren om dit proces te optimaliseren.

Kenmerken en varianten van Bouwdroger

Vermogen variërend van 470 tot 3.050 W
Capaciteit variërend van 12 tot 450 liter
Luchtverplaatsing variërend van 150 tot 2.200 m3/uur
Spanning 220/230 of 400 V
Gewicht variërend van 30 tot 130 kg

VIDEO