Vind jouw beste huurdeal

Centrifugaal ventilator huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Recool logo

Anders denken in klimaatoplossingen

Landelijke levering

Pivada Verhuur logo

Direct aan de afrit A12 vanuit richting Utrecht.

Maarn
v.a. 8,-

Gereedschapverhuur.nl logo

Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik

Bunnik
v.a. 12,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 35,-

Stammis Verhuur logo

Huren is goedkoper dan U denkt!!!

Heerhugowaard
v.a. 109,-

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 45,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Krachtige centrifugale ventilator perfect in te zetten bij lekkages

Een centrifugale ventilator is een ventilator die uitstekend in te zetten is bij lekkages. Deze ventilator weet namelijk met warme lucht de ruimte binnen no time te drogen en te ontdoen van vocht, maar ook van stof, rook etc. De ventilator is vaak verrijdbaar door middel van wielen. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van centrifugale ventilatoren gesorteerd.

Een centrifugale ventilator is eenvoudig aan te sluiten op een slang. Als je deze slang naar buiten leidt, bijvoorbeeld door een raam, dan kun je de centrifugale ventilator inzetten als airconditioner. De lucht wordt gefilterd en ververst. Veel stof, rook, gas of andere viezigheid in de lucht? Huur dan ook een stofzak bij de centrifugale ventilator: hiermee vang je al het stof netjes op.

Het verschil tussen een radiale en axiale ventilator

Een centrifugale ventilator wordt ook wel radiaal ventilator genoemd. Hierbij gaat het dus om hetzelfde product. Ten opzichte van een axiale ventilator heeft de centrifugale ventilator een lagere luchtcapaciteit, maar kan een veel hogere druk opbouwen. Een centrifugale ventilator is dus een sterke ventilator, en is uitstekend in te zetten voor het ventileren van o.a. kantoren, werkplaatsen, tunnels en garages. Vergeet niet te informeren bij de verhuurder of een stofzak en luchtslang inbegrepen is bij de huurprijs. Bekijk ook de lengte van de luchtslang (kan verschillen van 10 tot 80 meter). De luchtopbrengst/capaciteit van radiale ventilatoren varieert van 1.700 tot 50.000 m3 per uur. Let ook op het gewicht, deze varieert van 27 - 800kg houd daarom rekening met voldoende mankracht en geschikt vervoer!

Kenmerken en varianten

  • Aansluiting 230 of 400 V
  • Luchtopbrengst variërend van 1.700 tot 50.000 m3/uur
  • Gewicht variërend van 27 tot 800 kg