Centrifugaal ventilator huren

Top 9 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aansluiting 230 of 400 V
Luchtopbrengst variërend van 1.700 tot 50.000 m3/uur
Gewicht variërend van 27 tot 800 kg
Krachtige centrifugale ventilator perfect in te zetten bij lekkages

Een centrifugale ventilator is een ventilator die uitstekend in te zetten is bij lekkages. Deze ventilator weet namelijk met warme lucht de ruimte binnen no time te drogen en te ontdoen van vocht, maar ook van stof, rook etc. De ventilator is vaak verrijdbaar door middel van wielen. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van centrifugale ventilatoren gesorteerd.

Een centrifugale ventilator is eenvoudig aan te sluiten op een slang. Als je deze slang naar buiten leidt, bijvoorbeeld door een raam, dan kun je de centrifugale ventilator inzetten als airconditioner. De lucht wordt gefilterd en ververst. Veel stof, rook, gas of andere viezigheid in de lucht? Huur dan ook een stofzak bij de centrifugale ventilator: hiermee vang je al het stof netjes op.

Het verschil tussen een radiale en axiale ventilator

Een centrifugale ventilator wordt ook wel radiaal ventilator genoemd. Hierbij gaat het dus om hetzelfde product. Ten opzichte van een axiale ventilator heeft de centrifugale ventilator een lagere luchtcapaciteit, maar kan een veel hogere druk opbouwen. Een centrifugale ventilator is dus een sterke ventilator, en is uitstekend in te zetten voor het ventileren van o.a. kantoren, werkplaatsen, tunnels en garages. Vergeet niet te informeren bij de verhuurder of een stofzak en luchtslang inbegrepen is bij de huurprijs. Bekijk ook de lengte van de luchtslang (kan verschillen van 10 tot 80 meter). De luchtopbrengst/capaciteit van radiale ventilatoren varieert van 1.700 tot 50.000 m3 per uur. Let ook op het gewicht, deze varieert van 27 - 800kg houd daarom rekening met voldoende mankracht en geschikt vervoer!