Vind jouw beste huurdeal

Afzuiginstallatie huren

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 36,-

Gereedschapverhuur.nl logo

Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik

Bunnik
v.a. 15,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 20,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 42,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 33,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Stof of houtsnippers? Huur een afzuiginstallatie

Het kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid om lange tijd in een ruimte aan het werk te zijn waar schadelijke dampen, gassen of stof vrijkomt. Denk hierbij bijvoorbeeld bij het werken aan hout in een afgesloten ruimte: waar veel (onzichtbaar) stof, schaafsel en splinters vrijkomt. Een groot deel valt op te vegen, maar het gedeelte dat je kunt inademen blijft lang in de lucht hangen. Daarvoor is het huren van een afzuiginstallatie een verstandig en veilig idee.

Met een afzuigsysteem houd je de werkplek schoon- en werkbaar. Huur een afzuiginstallatie bij renovatiewerkzaamheden, bij het verven van ruimtes met verf die verdampen verspreid, enzovoorts. Vrijwel alle afzuiginstallaties zijn geschikt voor het afvoeren van o.a. rook, lasrook, gassen, slijpstof, en/of het aanvoeren van verse lucht.

Denk aan de slang en stofzak als je een afzuiginstallatie huurt

Een afzuiginstallatie is alleen in te zetten als afzuiger van stof etc. als je ook een stofzak aansluit op de afzuiginstallatie. In de plaats van (of bij andere modellen in combinatie met) een slang kun je de afzuiginstallatie optimaal gebruiken. De dikte en lengte van deze slangen kunnen sterk verschillen. Het is daarom belangrijk dat je van te voren meet hoelang de slang moet zijn om de buitenlucht te bereiken. Vaak kun je deze slang verlengen met vaste delen van 6 meter. Zodat verse lucht toegevoerd, en vervuilde lucht afgevoerd kan worden. Ook de slangdoorsnede kan verschillen (van 30 tot 60 centimeter). De capaciteit (ook wel luchtverplaatsing genoemd) verschilt per afzuiginstallatie, en varieert van 3.400 tot 12.500 m3 per uur. Huur slim, huur de juiste afzuiginstallatie voor jouw klus via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

  • Capaciteit variërend van 3.400 tot 12.500 m3/uur
  • Slang doorsnede variërend van 30 tot 60 cm
  • Aansluiting 230 of 400 V