Vind jouw beste huurdeal

Pompwagen huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Rotomrent Nederland logo

De professional voor de zakelijke verhuurmarkt.

Landelijke levering

Van Gool Verhuur logo

Geen klus te klein, geen last te zwaar

Beverwijk

Van Keulen Heftrucks logo

Snelste service in omstreken!

Emmeloord

Bouwmat verhuur logo

Voor de zakelijke en particuliere klant

Waalwijk
v.a. 9,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 25,-

Hebo Rent B.V. logo

Verhuur van bouwmachines en gereedschappen

Utrecht
v.a. 30,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 30,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 33,-

Xtra Materieel bv logo

Uw betrouwbare verhuurpartner

Rotterdam
v.a. 19,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 30,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Eenvoudig zware lasten heffen met een gehuurde handpalletwagen

Een pompwagen is zeer geschikt om te huren als je op zoek bent naar een goede hulp voor in het magazijn. De pompwagen, ook wel 'handpallettruck' genoemd, staat bekend om zijn ergonomische bediening en de hoge kwaliteit. Deze pallettruck kan voor veel toepassingen en ladingen gebruikt worden en is bovendien veilig en zeer eenvoudig te bedienen. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van handbediende palletpompwagens gesorteerd.

De voordelen van de handpalletwagen

Wat de pompwagen vrijwel allemaal gemeen hebben is dat ze makkelijk te keren zijn. Daarbij zijn ze makkelijk te bedienen. Veel palletwagens beschikken over een nauwkeurig regelbare daalsnelheid. Dat is perfect wanneer je zware lading voorzichtig moet laten dalen op de palletwagen. De meeste palletwagens zijn robuust en duurzaam in gebruik. De pompwagen is voor veel mogelijkheden te huren. Vanwege de korte voorbouwmaat is een palletwagen ook nog eens wendbaar. Dankzij de korte draaicirkel is de pompwagen zelfs in kleine ruimte goed te hanteren.

Verschillende varianten pompwagens te huur

Er zijn verschillende soorten pompwagens die je kan huren. Zo heb je bijvoorbeeld een pompwagen die makkelijk te keren is en daardoor goed te gebruiken in kleine ruimtes. Daarbij rolt deze pompwagen makkelijk over de vloeren en is hij ook nog eens stil. Er zijn hydraulische palletwagens te huur met ingebouwde weegschaal, deze worden ‘wegende palletwagens’ genoemd. Als je kwart en halve pallets moet transporteren, is daar ook een pompwagen voor te huren. Je kunt hiermee ongelijke pallets vervoeren. Heb je veel materiaal of pallets te vervoeren, wellicht is een elektrische palletwagen dan een betere en vooral ergonomische optie om te huren. Twijfel je over de juiste soort pompwagen, vraag dan eerst aan het verhuurbedrijf wat voor jou de meest geschikte handpompwagen is om te huren. Zo huur je altijd de juiste pompwagen voor de juiste klus. 

Let op: wanneer er gebruik wordt gemaakt van een pompwagen worden er vaak zware ladingen gelift. Het gebruik van schoenen met stalen neuzen, magazijnschoenen, is dan ook aan te raden. Savety first! 

Kenmerken en varianten

  • Hefvermogen variërend tussen 1500 tot 3000 kg
  • Vorklengte variërend tussen 90 tot 200 cm
  • Hefhoogte variërend tussen 9 tot 20 cm