Pompwagen huren

12 aanbieders gevonden. Het hefvermogen en de vorklengte verschilt per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 8,- tot € 32,-.

Top 12 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefvermogen variërend tussen 1500 tot 3000 kg
Vorklengte variërend tussen 90 tot 200 cm
Hefhoogte variërend tussen 9 tot 20 cm

Recente huuraanvragen

Pompwagen in Ridderkerk

voor 8 uur bij Jansen Materialen BV

Afgelopen dinsdag om 12:37
Eenvoudig zware lasten heffen met een gehuurde handpalletwagen

Een pompwagen is zeer geschikt om te huren als je op zoek bent naar een goede hulp voor in het magazijn. De pompwagen, ook wel 'handpallettruck' genoemd, staat bekend om zijn ergonomische bediening en de hoge kwaliteit. Deze pallettruck kan voor veel toepassingen en ladingen gebruikt worden en is bovendien veilig en zeer eenvoudig te bedienen. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van handbediende palletpompwagens gesorteerd.

De voordelen van de handpalletwagen

Wat de pompwagen vrijwel allemaal gemeen hebben is dat ze makkelijk te keren zijn. Daarbij zijn ze makkelijk te bedienen. Veel palletwagens beschikken over een nauwkeurig regelbare daalsnelheid. Dat is perfect wanneer je zware lading voorzichtig moet laten dalen op de palletwagen. De meeste palletwagens zijn robuust en duurzaam in gebruik. De pompwagen is voor veel mogelijkheden te huren. Vanwege de korte voorbouwmaat is een palletwagen ook nog eens wendbaar. Dankzij de korte draaicirkel is de pompwagen zelfs in kleine ruimte goed te hanteren.

Verschillende varianten pompwagens te huur

Er zijn verschillende soorten pompwagens die je kan huren. Zo heb je bijvoorbeeld een pompwagen die makkelijk te keren is en daardoor goed te gebruiken in kleine ruimtes. Daarbij rolt deze pompwagen makkelijk over de vloeren en is hij ook nog eens stil. Er zijn hydraulische palletwagens te huur met ingebouwde weegschaal, deze worden ‘wegende palletwagens’ genoemd. Als je kwart en halve pallets moet transporteren, is daar ook een pompwagen voor te huren. Je kunt hiermee ongelijke pallets vervoeren. Heb je veel materiaal of pallets te vervoeren, wellicht is een elektrische palletwagen dan een betere en vooral ergonomische optie om te huren. Twijfel je over de juiste soort pompwagen, vraag dan eerst aan het verhuurbedrijf wat voor jou de meest geschikte handpompwagen is om te huren. Zo huur je altijd de juiste pompwagen voor de juiste klus. 

Let op: wanneer er gebruik wordt gemaakt van een pompwagen worden er vaak zware ladingen gelift. Het gebruik van schoenen met stalen neuzen, magazijnschoenen, is dan ook aan te raden. Savety first!