Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bubbel voetbal huren

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

Bounce & More logo

Bezorgd en opgehaald door héél Nederland!

Meerdere vestigingen
v.a. 303,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 40,-

Arts Evenementen Attractieverhuur logo

Bij ons huurt u nette en veilige attracties

Cuijk
v.a. 150,-

Happy Rent logo

Nu tijdelijk 15% Korting!

Meerdere vestigingen
v.a. 54,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 75,-

Boev logo

Unieke en Bijzondere Eyecatchers

Zwartebroek
v.a. 30,-

Axitraxi logo

Attracties voor ieder evenement!

Nijmegen
v.a. 36,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voetbal saai? Niet als je bubbelvoetbal huurt!

Bubbelvoetbal wordt door verschillende verhuurbedrijven verhuurd, maar wordt ook soms anders genoemd. Bubble-voetbal, bumpervoetbal, bumperz, dit zijn een aantal benamingen van hetzelfde hilarische spel. Je huurt pakken die de spelers aan moeten trekken. Dit zijn niet zomaar pakken, maar opblaasbare, ronde pakken waar alleen de benen uitsteken. Je kunt rollen, vallen duwen, stoten en weer opstaan, en tegelijk proberen te voetballen. Een hilarisch spel dat geheid een hoop bekijks trekt, en leuk is voor jong en oud.

Hoe gaat het huren van bubble-voetbal in zijn werk?

Bij de meeste verhuurbedrijven huur je bubbelvoetbal per pak, per dag. Ook zijn er vaak meerdere maten beschikbaar. Let op: wil je grote teams maken? Bekijk dan via Huren.nl de verhuurbedrijven en vind uit of ze genoeg pakken te huur aanbieden. Daarnaast zijn er ook verhuurbedrijven die het spel enkel aanbieden als complete set (prijs ligt dan eens stuk hoger). Denk eraan dat je vaak alleen de pakken huurt, en dus zelf de bal moet regelen. Je kunt ervoor kiezen om een echte voetbal te gebruiken, maar een opblaasbare (strand)bal kan ook prima, en werkt bovendien extra op de lachspieren. 

Je kunt extra’s huren om het bubbelvoetbalspel compleet te maken

Bij sommige verhuurders bestaat de optie om de pakken voor bubble-voetbal te huren inclusief een voetbalboarding. Dit is een opblaasbare rand, vaak met ingebouwde goals, zodat je een echt potje voetbal kunt spelen. Je kunt ook kiezen om een pannaboarding te huren, dit is vaak een ronde of meer hoekige boarding met één goal. Huur slim, huur bubble-voetbal op Huren.nl en lach je een sixpack!