Trampoline huren

1 aanbieder gevonden. Doordat de doorsnede van de trampoline verschilt per verhuurder variëren de prijzen van € 50,- tot € 50,-.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorsnede variërend van 1 tot 4,5 m

Recente reserveringen

Trampoline in 's Gravenmoer

bij iremverhuur test

08-05-2024

Trampoline in 's Gravenmoer

bij iremverhuur test

25-04-2024

Trampoline in 's Gravenmoer

bij iremverhuur test

25-04-2024

Trampoline in 's Gravenmoer

bij iremverhuur test

23-04-2024
Vakantie in de achtertuin: huur een trampoline

De trampoline is altijd een enorm leuke attractie voor kinderen, als deze bijvoorbeeld op de camping te vinden is. Het is een ontmoetingsplek en een leuk tijdverdrijf. Je kunt er voor kiezen om zelf een trampoline te huren, voor een kinderfeest of als eyecatcher op een evenement: succes gegarandeerd! Let bij het huren van dit trampolines op de veiligheid. Kijk bij het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven van trampolines, bijvoorbeeld naar hun garanties en certificaten op het gebied van veiligheid. Zijn de trampolines gecontroleerd, en voldoen zij aan alle veiligheidsvoorschriften? Op die manier kun je snel en gemakkelijk via Huren.nl een goede keuze maken. Vaak is het ook mogelijk om er een speciaal net bij te huren voor de veiligheid. 

Heb je zelf een trampoline, en wil je deze ingraven? Lees dan hier hoe dit moet!

Een trampoline, waar huur ik die?

Je kunt een trampoline huren bij meerdere verhuurbedrijven in ons land. Er zijn verhuurders die van alles op het gebied van sport en spelattracties verhuren, waaronder trampolines, maar er zijn ook verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van trampolineverhuur. Huur een trampoline voor één persoon, of een grote trampoline waar meerdere personen op kunnen. Of je nou voor een beurs, evenement, feest, sportdag, of een andere gelegenheid een of meerdere trampolines wilt huren, op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf die bij jou past. Let op: niet elk verhuurbedrijf heeft alles in de prijs aangegeven inbegrepen, zoals transport, op- en afbouw, en begeleiding. Echt een bijzondere trampoline huren? Huur dan de bungeetrampoline of de multi-trampoline.