Bungee trampoline huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 250,- tot € 1204,-, afhankelijk van de uitvoering en eventuele meegeleverde begeleiding.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 3.5 tot 12.0 m
Breedte variërend van 3.5 tot 12.0 m
Hoogte variërend van 5.0 tot 9.0 m
Stroom 220 of 230 V
Gewicht variërend van 70 tot 1.000 kg
Spring eruit met de bungee trampoline

De ultieme eyecatcher voor evenementen is toch wel de bungee trampoline. Van ver kan je hem al zien staan, hoe dichterbij je komt, hoe groter hij lijkt. Je ziet durfals in de bungee trampoline op en neer springen. Een attractie voor zowel jong als ouder publiek. Organiseer je een evenement, sportdag of andere gelegenheid waar je een mooie eyecatcher wilt plaatsen in de vorm van deze spannende attractie? Op deze pagina staan de verhuurbedrijven gesorteerd van bungee trampoline’s.

Zeg dag tegen de zwaartekracht met een bungee trampoline

Door middel van een stevige gordel zit de deelnemers van aan het elastiek. Dit in combinatie met de trampoline zorgt ervoor dat deelnemers meters hoge sprongen kunnen maken en zich vrijwel gewichtloos voelen. Acrobatische kunsten en andere capriolen zoals salto’s kunnen met veelvoud beoefend worden. De leeftijdsindicatie van de trampoline attractie wordt gemeten in gewicht. Vaak wordt er een indicatie gegeven van kinderen vanaf 15 kg tot volwassenen tot 84 kg.

Hoe gaat het huren van een bungee trampoline in zijn werk?

Bungee trampolines worden doorgaans verhuurd inclusief begeleiding. Als je een bungee trampoline huurt staat de veiligheid natuurlijk voorop. Daarbij is het belangrijk dat het verhuurbedrijf voldoet aan de juiste veiligheidsvoorschriften. De attractie wordt dan ook opgebouwd en afgebroken door medewerkers van het verhuurbedrijf. Wanneer je de attractie wilt huren dient men rekening te houden met voldoende beschikbare vrije ruimte. Je wilt bezoekers liever niet de boom in slingeren.

Afhankelijk van het verhuurbedrijf dat je kiest zijn er verschillende manieren waarop je een bungee trampoline kunt huren. Wil je bijvoorbeeld dat de gasten van je evenement of gelegenheid gratis gebruik kunnen maken van de bungee trampoline? Dan kun je de trampoline helemaal ‘uitkopen’, inclusief begeleiding, op- en afbouw. Is je budget niet toereikend genoeg, of wil je dat de gasten een bepaald bedrag moeten betalen om op de bungee trampoline te mogen? Dan kun je de bungee trampoline gedeeltelijk uitkopen. Met de opbrengst wordt de attractie afbetaald. Een ideale oplossing voor grotere evenementen.