Vind jouw beste huurdeal

Attractieverhuur YP-Events

Contact

  • Biezen 76b
  • 2771 CN Boskoop
  • 0182-752187

Beoordeling

9,8
34 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag 08:30 - 17:30
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Attractieverhuur YP-Events

10

Zeer vriendelijk. Verschillende materialen gehuurd. Alles in perfecte staat. Materialen zijn opgebouwd en weer afgebroken. Zeer tevreden!!

Product gehuurd: Opblaasbare glijbaan

Gehuurd op: 19-10-2021

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Beste Daan, bedankt voor je mooie beoordeling! We vonden het super leuk om jullie van dienst te mogen zijn, wat een gave dag hebben jullie georganiseerd. Graag tot de volgende keer. Gr. het YP-Events team.

10

In 2018 en 2019 een springkussen gehuurd voor de verjaardag van de kinderen. Dit was beide keren een groot succes. Daarom in 2020 weer een springkussen gereserveerd, maar door welbekende omstandigheden kon toen het feestje niet doorgaan. Na op het laatste moment afgezegd te hebben, mocht de reservering blijven staan tot 2021. Gelukkig kon toen het feest wel doorgaan. Wederom superservice gehad en het gevoel dat, ook al bestel je één springkussen en organiseer je geen groot evenement, je erg gewaardeerd wordt als klant. In 2022 hoop ik dat we weer een feestje kunnen geven en ga ik hier zeker weer een springkussen huren!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 21-05-2021

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Wat worden wij ontzettend blij van deze mooie beoordeling! Het is altijd een feestje om bij jullie een springkussen te mogen leveren. We zijn jullie in 2022 graag weer van dienst. Groetjes het YP-Events team.

10

Super flexibel Komen afspraken na Ik rij er graag voor om

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Idris, we vinden altijd leuk om je te verwelkomen in Boskoop voor een springkussen. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, het YP-Events team.

10

Top service en super aangename mensen!

Product gehuurd: Space bikes

Gehuurd op: 01-06-2020

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze mooie beoordeling Michiel! Gr. het YP-Events team.

10

Diverse waterattributen gehuurd.Zeer vriendelijke, meedenkende, betrokken mensen. Goede service. Redelijke prijzen. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Gehuurd op: 18-08-2020

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze mooie beoordeling Henny! Eigenlijk zijn de complimenten vooral naar jullie super fijne club vrijwilligers die dit waterspektakel hebben mogelijk gemaakt! We hopen er in 2022 weer bij te mogen zijn. Gr. het YP-Events team.

10

Uitstekend bedrijf met goede service. Denkt met je mee en doet alles er voor om de klant op de eerste plek te zetten. Zal hier zeker vaker huren

Product gehuurd: Springkussen open

Gehuurd op: 12-08-2019

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Hoi Ferry, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vonden het super leuk om je van dienst te zijn met een springkussen voor jullie gezellig IJssalon. Hopelijk tot snel! Gr. het YP-Events team.

9,0

Super snelle en goede service met enthousiaste mensen. Toppers zijn jullie !!!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Arjen! We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn:-) Tot snel! Gr. het YP-Evens team.

10

Groot assortiment aan spullen, Goede kwaliteit en hele goeie service. Hopelijk kunnen we nog vaker genieten van deze spullen..

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze mooie beoordeling Tatjana! We zijn jullie in de toekomst uiteraard graag weer van dienst:-) Gr. het YP-Events team.

9,0

Voor de Huttenbouw in Alphen huren wij al jaren verschillende opblaasactiviteiten. Altijd tevreden! Fijn samenwerken, en altijd succes voor een leuke middag voor kinderen en de vrijwilligers!

Product gehuurd: Hindernisbaan

Gehuurd op: 16-08-2020

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor je mooie beoordeling Iris! Het is ieder jaar weer een feestje om bij jullie te mogen komen. Wat een super leuke en enthousiaste club vrijwilligers hebben jullie. In 2022 gaan we gewoon weer een Huttenbouw doen toch? (haha) Gr. het YP-Events team.

10

Vanuit onze stichting al heeeeelllllll lang klant bij YP events. Werkt heel fijn, communicatie is uitmuntend en spullen zijn altijd perfect in orde. We zijn al klant toen yp events een stukje kleiner was. Inmiddels gegroeid maar daar merken wij als klant weinig van nog steeds een zeer persoonlijke aanpak. Geef Ricardo een budget en een thema en regelt de mooiste spullen! Echt een aanrader voor iedereen die maar wil

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Een beoordeling op trots op te zijn! Dankjewel Marcel:-) Wat hebben we toch al een mooie dingen met elkaar mogen doen. Wat ons betreft gaan we de komende jaren gewoon weer voor heel veel blije gezichten zorgen tijdens jullie super leuke evenement. Gr. het YP-Evens team.

10

Dit enthousiast team heeft ons verstelt doen staan om de tomeloze inzet waardoor een groot evenement van onze school een enorm succes is geworden. YP-Events krijgt een dikke 10 van mij.

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Ruud! De Kick Off van het Coenecoop College vergeten we nooit meer..wat een geweldig evenement was dit. Bedankt voor jullie vertrouwen. Gr. het YP-Events team

10

Betrouwbaar, flexibel en altijd creatief en enthousiast. Reageren snel op vragen en zijn vrijwel altijd bereikbaar. Een partij waar je op kunt bouwen!

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Thirza! We vinden het super fijn om jullie in het prachtige Aquamar van dienst te mogen zijn. Op naar nog veel meer leuke activiteiten met elkaar:-) Gr. het YP-Events team.

10

Goede begeleiding, schoon en netjes. Voor herhaling vatbaar en volledig ontzorgd

Product gehuurd: Schaatsbaan

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze mooie beoordeling Marion! We vinden het onwijs fijn om voor het Gouweplein aan de slag te mogen zijn. Op naar nog veel meer leuke evenementen. Gr. het YP-Evens team.

10

Spullen zijn in uitmuntende staat. Persoonlijke begeleiding en snelle reactie. Professionele service. Echter Super!

Product gehuurd: Bungee trampoline

Gehuurd op: 02-04-2020

10

Voor woonboulevard Cruquius werken wij regelmatig samen met YPevents. Komen afspraken altijd na en nemen super gezellig gemotiveerd personeel mee. We hebben al veel opties uit hun portfolio gezien en gehuurd en er zullen er nog vele volgen.

Product gehuurd: Bingomachine

Gehuurd op: 06-06-2019

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor je mooie beoordeling en de lekkere koffie als we weer voor jullie aan de slag mogen (haha) Op naar nog veel meer leuke evenementen op jullie mooie woonboulevard. Gr. het YP-Events team.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Attractieverhuur YP-Events

Bij Attractieverhuur YP-Events huur je de meest spraakmakende (opblaas)attracties van Nederland! Van een prachtig springkussen, stoere stormbaan tot unieke opblaasfiguren en heerlijke traktaties. Bij ons huur je o.a. springkussens, stormbanen en unieke waterpret attracties. Laat u verbazen door de vele mogelijkheden, unieke kwaliteit en service. Bij YP-Events huur je uitsluitend springkussens en attracties van Europese top kwaliteit. Al onze springkussens en attracties zijn voorzien van een geldig keuringscertificaat.Opzoek naar nog meer voor je evenement?Wij verhuren o.a. extreme attracties zoals een Bungeejump en mobiele tokkelbaan maar ook speciale attracties zoals trampolines, rodeostier, zweefmolen, vrije val attractie en nog veel meer. Ben je op zoek naar het huren van een podium, tenten, vlaggenmasten of Dinner in the Sky? YP-Events is attractie dé unieke attractie verhuurder in Nederland en verhuurt speciale, extreme en top attracties in het gehele land op alle soorten evenementen.Onze jarenlange ervaring op het gebied van attractieverhuur is de basis van het juiste advies om attracties voor uw evenement te huren. Wij garanderen met onze attractie verhuur de beste kwaliteit en beleving. Uiteindelijk draait alles om maar één ding: de meest gave en spectaculaire attracties van Nederland, en die huurt u bij Attractieverhuur YP-Events uit Boskoop.

Details openingstijden

Attracties nodig op zondag?Uiteraard geen enkel probleem! Ons kantoor is gesloten op zondag maar natuurlijk zijn we je graag van dienst.Je huurt bij Attractieverhuur YP-Events 7 dagen per week de meest spraakmakende attracties van Nederland!

Bezorginformatie

Laat je de materialen door ons bezorgen? In dit geval ontzorgen we je volledig! We verzorgen de gehele opbouw en afbouw zodat jij volledig kunt genieten van je evenement en onze attractie(s).De transportkosten voor uw levering worden duidelijk en transparant op de offerte vermeld. Heeft u hier vragen over? Mail of bel ons gerust...we helpen u graag verder.