Attractieverhuur YP-Events

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag 08:30 - 17:30
  • Zondag Gesloten
  • Attracties nodig op zondag?Uiteraard geen enkel probleem! Ons kantoor is gesloten op zondag maar natuurlijk zijn we je graag van dienst.Je huurt bij Attractieverhuur YP-Events 7 dagen per week de meest spraakmakende attracties van Nederland!

Beoordeling (38)


10

Paw patrol springkussen gehuurd voor onze dochter haar paw patrol feest! Super vriendelijke mensen,ruime ophaal en brengtijden! Yp events bedankt!! Het was een top feest!!

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 25-06-2022

Wat onwijs fijn om te lezen dat jullie dochter een fijne verjaardag heeft gehad met ons PAW Patrol springkussen:-) We vonden het super leuk om jullie van dienst te mogen zijn. Hopelijk tot een volgende keer! Gr. het YP-Events team.


10

Dag Ricardo, Bedankt voor je bericht. We hebben een geslaagd evenement gehad! De samenwerking met jullie ging wederom heel soepel. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Wessel Kort

Gehuurd:

op 19-06-2022

Beste Wessel, Bedankt voor je bericht. We vonden het onwijs fijn om jullie met onze spectaculaire Sky-Bikes van dienst te mogen zijn. We kijken uit naar een volgende samenwerking! Gr. het YP-Events team.


9,0

Voor de opening van onze nieuwe locatie diverse spullen via YPevents gehuurd. Contact en offerte traject verloopt soepel en tijdens de dagen zelf ook alles helemaal naar wens. Professioneel bedrijf met goede spullen! Voor herhaling vatbaar.

Gehuurd:

Springkussen open

op 24-05-2022


10

Super vriendelijke benadering en er wordt ook met je meegedacht over ophalen en terug brengen. We hebben een super ervaring en raden het iedereen aan! Bedankt yp events!

Gehuurd:

Springkussen open

op 10-04-2022

Beste Carl, onwijs bedankt voor deze mooie beoordeling! We hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Gr. het YP-Events team.


10

Zeer vriendelijk. Verschillende materialen gehuurd. Alles in perfecte staat. Materialen zijn opgebouwd en weer afgebroken. Zeer tevreden!!

Gehuurd:

Opblaasbare glijbaan

op 19-10-2021

Beste Daan, bedankt voor je mooie beoordeling! We vonden het super leuk om jullie van dienst te mogen zijn, wat een gave dag hebben jullie georganiseerd. Graag tot de volgende keer. Gr. het YP-Events team.


10

In 2018 en 2019 een springkussen gehuurd voor de verjaardag van de kinderen. Dit was beide keren een groot succes. Daarom in 2020 weer een springkussen gereserveerd, maar door welbekende omstandigheden kon toen het feestje niet doorgaan. Na op het laatste moment afgezegd te hebben, mocht de reservering blijven staan tot 2021. Gelukkig kon toen het feest wel doorgaan. Wederom superservice gehad en het gevoel dat, ook al bestel je één springkussen en organiseer je geen groot evenement, je erg gewaardeerd wordt als klant. In 2022 hoop ik dat we weer een feestje kunnen geven en ga ik hier zeker weer een springkussen huren!

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 21-05-2021

Wat worden wij ontzettend blij van deze mooie beoordeling! Het is altijd een feestje om bij jullie een springkussen te mogen leveren. We zijn jullie in 2022 graag weer van dienst. Groetjes het YP-Events team.


10

Super flexibel Komen afspraken na Ik rij er graag voor om

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Idris, we vinden altijd leuk om je te verwelkomen in Boskoop voor een springkussen. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, het YP-Events team.


10

Top service en super aangename mensen!

Gehuurd:

Space bikes

op 01-06-2020

Bedankt voor deze mooie beoordeling Michiel! Gr. het YP-Events team.


10

Diverse waterattributen gehuurd.Zeer vriendelijke, meedenkende, betrokken mensen. Goede service. Redelijke prijzen. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Gehuurd:

op 18-08-2020

Bedankt voor deze mooie beoordeling Henny! Eigenlijk zijn de complimenten vooral naar jullie super fijne club vrijwilligers die dit waterspektakel hebben mogelijk gemaakt! We hopen er in 2022 weer bij te mogen zijn. Gr. het YP-Events team.


10

Uitstekend bedrijf met goede service. Denkt met je mee en doet alles er voor om de klant op de eerste plek te zetten. Zal hier zeker vaker huren

Gehuurd:

Springkussen open

op 12-08-2019

Hoi Ferry, bedankt voor deze mooie beoordeling! We vonden het super leuk om je van dienst te zijn met een springkussen voor jullie gezellig IJssalon. Hopelijk tot snel! Gr. het YP-Events team.


9,0

Super snelle en goede service met enthousiaste mensen. Toppers zijn jullie !!!

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Arjen! We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn:-) Tot snel! Gr. het YP-Evens team.


10

Groot assortiment aan spullen, Goede kwaliteit en hele goeie service. Hopelijk kunnen we nog vaker genieten van deze spullen..

Bedankt voor deze mooie beoordeling Tatjana! We zijn jullie in de toekomst uiteraard graag weer van dienst:-) Gr. het YP-Events team.


9,0

Voor de Huttenbouw in Alphen huren wij al jaren verschillende opblaasactiviteiten. Altijd tevreden! Fijn samenwerken, en altijd succes voor een leuke middag voor kinderen en de vrijwilligers!

Gehuurd:

Hindernisbaan

op 16-08-2020

Bedankt voor je mooie beoordeling Iris! Het is ieder jaar weer een feestje om bij jullie te mogen komen. Wat een super leuke en enthousiaste club vrijwilligers hebben jullie. In 2022 gaan we gewoon weer een Huttenbouw doen toch? (haha) Gr. het YP-Events team.


10

Vanuit onze stichting al heeeeelllllll lang klant bij YP events. Werkt heel fijn, communicatie is uitmuntend en spullen zijn altijd perfect in orde. We zijn al klant toen yp events een stukje kleiner was. Inmiddels gegroeid maar daar merken wij als klant weinig van nog steeds een zeer persoonlijke aanpak. Geef Ricardo een budget en een thema en regelt de mooiste spullen! Echt een aanrader voor iedereen die maar wil

Een beoordeling op trots op te zijn! Dankjewel Marcel:-) Wat hebben we toch al een mooie dingen met elkaar mogen doen. Wat ons betreft gaan we de komende jaren gewoon weer voor heel veel blije gezichten zorgen tijdens jullie super leuke evenement. Gr. het YP-Evens team.


10

Dit enthousiast team heeft ons verstelt doen staan om de tomeloze inzet waardoor een groot evenement van onze school een enorm succes is geworden. YP-Events krijgt een dikke 10 van mij.

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Ruud! De Kick Off van het Coenecoop College vergeten we nooit meer..wat een geweldig evenement was dit. Bedankt voor jullie vertrouwen. Gr. het YP-Events team


10

Betrouwbaar, flexibel en altijd creatief en enthousiast. Reageren snel op vragen en zijn vrijwel altijd bereikbaar. Een partij waar je op kunt bouwen!

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Thirza! We vinden het super fijn om jullie in het prachtige Aquamar van dienst te mogen zijn. Op naar nog veel meer leuke activiteiten met elkaar:-) Gr. het YP-Events team.


10

Goede begeleiding, schoon en netjes. Voor herhaling vatbaar en volledig ontzorgd

Gehuurd:

Schaatsbaan

Bedankt voor deze mooie beoordeling Marion! We vinden het onwijs fijn om voor het Gouweplein aan de slag te mogen zijn. Op naar nog veel meer leuke evenementen. Gr. het YP-Evens team.


10

Spullen zijn in uitmuntende staat. Persoonlijke begeleiding en snelle reactie. Professionele service. Echter Super!

Gehuurd:

Bungee trampoline

op 02-04-2020


10

Voor woonboulevard Cruquius werken wij regelmatig samen met YPevents. Komen afspraken altijd na en nemen super gezellig gemotiveerd personeel mee. We hebben al veel opties uit hun portfolio gezien en gehuurd en er zullen er nog vele volgen.

Gehuurd:

Bingomachine

op 06-06-2019

Bedankt voor je mooie beoordeling en de lekkere koffie als we weer voor jullie aan de slag mogen (haha) Op naar nog veel meer leuke evenementen op jullie mooie woonboulevard. Gr. het YP-Events team.


9,0

Fijne service en prettig om zaken mee te doen.

Gehuurd:

Disco springkussen

op 07-09-2018

Bedankt voor deze mooie beoordeling Bert Jan! We vinden het super leuk om je van dienst te mogen zijn. Op naar nog veel meer leuke evenementen. Gr. het YP-Evens team.


9,0

Werd netjes gecommuniceerd over levering en ophalen maar ook goed uitgelegd over de apparaten hoe het werkt enz. Echt super service en super leuk

We vonden het super leuk om jullie afgelopen zomer van dienst te mogen zijn Patty! Wat een leuk feestje hadden jullie georganiseerd. Hopelijk tot de volgende keer. Gr. het YP-Events team.


10

Super kwaliteit springkussen en top service! Ik raad YP-Events iedereen aan!

Gehuurd:

Springkussen open

op 15-08-2021

Onwijs bedankt voor deze mooie beoordeling Simone! We vonden het super leuk om je van dienst te mogen zijn tijdens jullie kinderfeest en hopen jullie een volgende keer weer te mogen helpen met een super leuk springkussen. Gr. het YP-Events team.


10

Ik ken Ricardo en yp events al zeer lang hebben een kussen gehuurd heel lang geleden.. sinds die tijd hebben we nog steeds een heel goed Kontakt en yp events staat ook altijd klaar als er vragen zijn . Ik kon vanuit Zwitserland en nu vanuit Duitsland mijn vriendenkring ,bekende en zakelijke relaties met een gerust hart yp events aanbevelen en doe dat ook graag . Ik weet welke producten hij heeft ( wij hebben ze ook! )en hoe yp events ermee omgaat kwaliteit , schoon , kortom alles klopt !! We doen nog steeds goede zaken met Ricardo yp events en zie ook geen reden dat we dat in de toekomst veranderen. Wij zijn zeer tevreden !! Met vriendelijke groet, Nico van vliet Skippy‘s Spielparadies www.skippysspielparadies.de

Super bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn om al jaren met jouw te mogen samenwerken Nico! Laten we dit ook absoluut nog jaren voortzettend met elkaar. Gr. het YP-Events team.


10

Heel goed bedrijf. Alles wat zij verhuren is van topkwaliteit en ziet er allemaal zeer netjes uit!

Bedankt voor je mooie beoordeling Johnny! Hopelijk kunnen we nog vaak samenwerken met elkaar. Gr. het YP-Evens team.


10

Wat een super service. Snel , betaalbaar , top spul Top mensen heel fijn bedrijf!

Gehuurd:

Confetti shooter

op 01-05-2021

Bedankt voor je mooie beoordeling Mark. Fijn dat we zo snel hebben kunnen schakelen met de confetti shooters!! Tot snel! Gr. het YP-Events team.


9,0

Een leuk professioneel team die goed adviseert de praktisch nieuwe producten in handige flitecase opgehaald Ze zijn 24 uur bereikbaar voor calamiteiten Wij hebben een top feest gehad dank

Bedankt voor deze mooie beoordeling Michel! Hopelijk mogen we je volgend jaar weer van dienst zijn met onze schuimkanon:-) Gr. het YP-Events team.


10

Een suikerspinmachine, mega grote 4 op een rij, Lego blokken, cactus ringwerper en een 25 meter lange stormbaan (voor de basisschool) Alles gehuurd met super vriendelijke communicatie heen en weer, zowel telefonisch, app als mail. Spullen waren schoon en in uitstekende staat! Alle afspraken werden nagekomen en de flexibiliteit… super tevreden en inmiddels mijn vast adresje voor verhuur !

Gehuurd:

Suikerspinmachine

op 16-07-2021

Wat worden wij ontzettend blij als we deze recensie lezen, maar nog blijer als we je weer van dienst mogen zijn Siham! Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgen voor een glimlach op ons gezicht! Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en hopelijk tot héél snel. Gr. YP-Events team.


10

Top geregeld. Voor het tweede jaar op rij het schuimkanon gehuurd. Echt super leuk voor de kinderen (en volwassenen). Ricardo denkt goed mee en de communicatie is perfect… volgend jaar weer!

Gehuurd:

Schuimmachine

op 10-07-2021

Bedankt voor deze TOP beoordeling Niels, we vinden het fijn om jullie al 2 jaar van dienst te mogen zijn en hopen jullie in de toekomst nog vaker een schuimkanon of andere attracties te mogen leveren. Tot snel! Gr. YP-Events team


10

Bezorgen en later weer afhalen geheel volgens de afgesproken tijden. Schoon en goed onderhouden product. Onze kleine gasten hebben zich er prima op vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gehuurd:

Springkussen open

op 10-07-2021

Bedankt voor deze mooie beoordeling! We hopen jullie een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Tot snel:-) Gr. het YP-Events team.


8,0

Wat een heerlijke en leuke dag hebben onze kinderen gehad. We hadden om een schoolreisje op school gevraagd met verschillende attracties en wat een groot en mooi aanbod aan activiteiten. Met top begeleiding. Niets was te veel gevraagd. Er werd meegedacht met de stroomvoorziening enz. En alles werd netje opgebouwd en begeleid door een super team. We hebben genoten en de kinderen willen vaker op schoolreis op school! Wil je ook een mooie ervaring huur dan yp events in! Je krijgt er geen spijt van!

Gehuurd:

Zweefmolen

op 05-07-2021

Beste Tamara, bedankt voor deze super mooie beoordeling! Wat hebben we samen met jouw geweldige team een TOP DAG mogen organiseren voor jullie leerlingen. We hopen jullie een volgende keer wederom van dienst te mogen zijn! Groetjes uit Boskoop, namens het hele YP-Events team!


10

Top team waar je op kunt bouwen en komen afspraken na! Materialen professioneel, schoon en veilig. Zowel met materialen als ondersteuning is een feestje gegarandeerd!

Gehuurd:

Schuimmachine

op 30-06-2021

We zijn ontzettend blij met deze mooie beoordeling Kirsten, dankjewel! Jullie hebben met elkaar een geweldig afscheidsfeest voor groep 8 georganiseerd wat ze nooit meer zullen vergeten! Onwijs bedankt voor het vertrouwen en fijne samenwerking. Tot snel!


10

Voor schoolreis op school hebben wij YPevents ingehuurd. Wij hebben verschillende attracties gehuurd zoals: de sweeper, de bungeerun, stormbaan, rodeostier en andere leuke attracties. Ze hebben goed met ons mee gedacht om ervoor te zorgen dat er voor alle doelgroepen leuke attracties waren. Zeer vriendelijk personeel. De kinderen hebben een topdag gehad! Volgende keer denken wij zeker weer aan YPevents!

Gehuurd:

op 24-06-2021

Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Wat een geweldige dag was het bij jullie op school:-) Bedankt voor de gastvrijheid en het vertrouwen in ons bedrijf. We hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes van het YP-Team!


10

Omdat wij niet op schoolreis konden ivm coronamaatregelen hebben wij het schoolreisje naar ons laten komen. YP-events heeft alles van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat alles uit handen genomen. Er werd een hele kermis opgebouwd op en rond ons plein. Inclusief suikerspinnen, patatkraam en begeleiding! De kinderen (en wij) hadden een top-dag!

Gehuurd:

Sweeper

op 01-06-2021

We hebben er met elkaar voor gezorgd dat dit een onvergetelijk alternatief schoolreisje is geworden! Super bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Nagenieten van deze topdag? Gelukkig hebben we de aftermovie nog: https://youtu.be/oxvPQH7gbbc


10

Denken goed met je mee, goed contact. Het luchtkussen is opgezet en afgebroken, helemaal fijn! Geen omkijken naar. Voor extra veiligheid nog wat stoot kussens geplaatst tegen de muur. De kinderen hebben een super leuke dag gehad.

We vonden het super leuk om het Jungle springkussen bij jullie te plaatsen! Bedankt voor de gastvrijheid en mooie beoordeling. We zijn jullie een volgende keer graag weer van dienst. Gr. het YP-Events team:-)


10

Super mooie Abraham, keurig neergezet en weer opgehaald, alles op de tijdstippen die wij wilden (zelfs op zondag).

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 31-01-2021

Bedankt voor deze super leuke beoordeling! De abraham had een mooi plekje bij jullie voor de deur:-) We hopen jullie een volgende keer uiteraard weer van dienst te mogen zijn. Gr. YP-Team!


10

Abraham gehuurd om onze collega te verrassen. Netjes opgezet door het personeel. Kregen een hele leuke videoboodschap terug van onze collega en daarop was duidelijk te zien en te horen hoe blij verrast hij was. Voelt zich echt jarig vandaag!

Gehuurd:

Abraham opblaaspop

op 20-11-2020

Beste Lisa, bedankt voor deze super leuke beoordeling! Jullie collega heeft een verjaardag gehad om nooit te vergeten. We zijn blij dat we jullie in deze bijzondere tijd hebben kunnen helpen met een opblaasbare Abraham. Graag tot een volgende keer!


10

Wij hebben de Energy Run 3-part gehuurd voor de verjaardag van onze Kids. De hele klas uitgenodigd en feesten maar. De Kids hebben zich super vermaakt. De baan was er netjes op de afgesproken tijd en werdt ook weer op tijd opgehaald op een hele relaxte manier. Zeker een aanrader. Mannen van YP-Events, tot volgend jaar.

Gehuurd:

Afmatbaan

Peter het was een feestje bij jullie! Bedankt voor de gastvrijheid, hulp en leuke opdracht! Tot volgend jaar:-)


10

Goede service, Veilige en goede producten. Ruime keuze uit het assortiment. Vriendelijk en professioneel personeel.

Gehuurd:

Springkussen overdekt

op 07-10-2020

Bedankt voor deze onwijs leuke beoordeling Elisa! We hopen je in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Gr. Team YP-Events

Informatie over Attractieverhuur YP-Events
Bij Attractieverhuur YP-Events huur je de meest spraakmakende (opblaas)attracties van Nederland! Van een prachtig springkussen, stoere stormbaan tot unieke opblaasfiguren en heerlijke traktaties. Bij ons huur je o.a. springkussens, stormbanen en unieke waterpret attracties. Laat u verbazen door de vele mogelijkheden, unieke kwaliteit en service. Bij YP-Events huur je uitsluitend springkussens en attracties van Europese top kwaliteit. Al onze springkussens en attracties zijn voorzien van een geldig keuringscertificaat.Opzoek naar nog meer voor je evenement?Wij verhuren o.a. extreme attracties zoals een Bungeejump en mobiele tokkelbaan maar ook speciale attracties zoals trampolines, rodeostier, zweefmolen, vrije val attractie en nog veel meer. Ben je op zoek naar het huren van een podium, tenten, vlaggenmasten of Dinner in the Sky? YP-Events is attractie dé unieke attractie verhuurder in Nederland en verhuurt speciale, extreme en top attracties in het gehele land op alle soorten evenementen.Onze jarenlange ervaring op het gebied van attractieverhuur is de basis van het juiste advies om attracties voor uw evenement te huren. Wij garanderen met onze attractie verhuur de beste kwaliteit en beleving. Uiteindelijk draait alles om maar één ding: de meest gave en spectaculaire attracties van Nederland, en die huurt u bij Attractieverhuur YP-Events uit Boskoop.
Details openingstijden

Attracties nodig op zondag?Uiteraard geen enkel probleem! Ons kantoor is gesloten op zondag maar natuurlijk zijn we je graag van dienst.Je huurt bij Attractieverhuur YP-Events 7 dagen per week de meest spraakmakende attracties van Nederland!

Bezorginformatie

Laat je de materialen door ons bezorgen? In dit geval ontzorgen we je volledig! We verzorgen de gehele opbouw en afbouw zodat jij volledig kunt genieten van je evenement en onze attractie(s).De transportkosten voor uw levering worden duidelijk en transparant op de offerte vermeld. Heeft u hier vragen over? Mail of bel ons gerust...we helpen u graag verder.