Tobbedansbaan huren

2 aanbieders gevonden. Prijzen van de tobbedansbaan variëren van € 215,- tot € 225,- vanwege het formaat en uitvoering

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 16.5 tot 20 m
Breedte variërend van 4.5 tot 7 m
Hoogte variërend van 4 tot 7 m
Gewicht variërend van 175 tot 375 kg
Stroom 220 of 230 V
Vermogen (van blower) variërend van 1.100 tot 2.300 W
Inhoud bassin variërend van 3.500 tot 5.000 l
Eén groot waterspektakel met een gehuurde tobbedansbaan

Wellicht ken je de tobbedansbaan van het televisieprogramma Ter Land, ter zee en in de Lucht. Een veel gehuurde waterattractie in de zomer. Het spel is simpel: klim met je bootje (de tobbe) omhoog, en glij zo snel mogelijk naar beneden. Onderaan de tobbedans hangt een bel. Wie het eerst de bel luidt heeft gewonnen. Meestal bestaat de tobbedansbaan uit twee losse onderdelen. Op deze pagina vind je de verschillende verhuurbedrijven van de geweldige attractie.

Waterplezier voor jong en oud

Zin om te tobbedansen? Dan kun je een waterglijbaan huren bij een van de verhuurbedrijven die je op Huren.nl vindt. Een waterglijbaan is een echt waterspektakel en hartstikke leuk voor zowel jong als oud. Je kunt een waterglijbaan huren voor kinderen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een feestje, een sportdag of andere gelegenheid. Een tobbedansbaan haalt echter ook het kind in veel volwassenen naar boven. Kortom: met het huren van deze tobbedansbaan haalt u een waar waterspektakel voor jong en oud in huis.

Het plaatsen van de tobbedansbaan

Houd er rekening mee dat een waterglijbaan niet spettervrij is, en dus beter buiten gebruikt kan worden. De baan kan wel binnen geplaatst worden, maar houd dan wel rekening met de hoogte van de tobbedansbaan. Deze is variërend van 4 tot 7 meter. De baan moet constant natgespoten worden. Het is daarom ook belangrijk dat je toegang heb tot stromend water.

Bij veel verhuurbedrijven kun je ervoor kiezen om een medewerker van het verhuurbedrijf in te huren. Deze vakbekwame medewerker helpt bij het op- en afbouwen en houdt toezicht tijdens het event. Tijdens het op- en afbrengen van de attractie zijn echter vaak meerdere personen nodig om te helpen. Zorg daarom voor voldoende (volwassen) aanwezigen. Houd ook rekening met voldoende vrije ruimte, tobbedansbanen kunnen namelijk wel 20 meter lang zijn en tot 6 meter breed. De attractie kan op zowel een zachte als een harde ondergrond geplaatst worden.