Vind jouw beste huurdeal

Buikglijbaan huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Qui-Vive - Springkussens en Attracties logo

Hoge Service. Lage Pryzen. Meer dan 200 attracties

Middelburg
v.a. 170,-

Bounce & More logo

Bezorgd en opgehaald door héél Nederland!

Stellendam
v.a. 182,-

Partyverhuur-Verkoop logo

Ruime keuze, snelle levering en schone materialen.

Meerdere vestigingen
v.a. 100,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 90,-

BRES verhuur logo

Kwaliteit voor uw feest of evenement!

Raalte
v.a. 150,-

Springkussenverhuur West Brabant logo

Feest Verhuur op locatie

Roosendaal
v.a. 150,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 199,-

Mooren Events logo

5%korting als u huren.nl vermeld bij uw bestelling

Lerop
v.a. 266,-

Huurhoeftnietduur.nl logo

Zeer voordelig, goede service!

Meerdere vestigingen
v.a. 165,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Neem een goede aanloop en glijden maar!

Heb je de zomer in je bol en wil je een lekker waterspektakel om je feest, evenement, sportdag, of welke gelegenheid dan ook mee op te vrolijken? Dan biedt het huren van een buikglijbaan uitkomst. Een buikglijbaan is een heuse blikvanger. Je kunt leuke wedstrijdjes houden, omdat de meeste buikschuifbanen die je kunt huren meerdere banen hebben. Omdat de baan gevuld is met lucht is de landing zacht. Het water (en zeep) op de baan zorgt voor een glad spektakel.

Verschillende maatvoeringen buikglijbanen

Buikglijbanen zijn te huur in verschillende soorten en maten. Allereerst varieert de lengte van 10 tot wel 30 meter. De breedte varieert van 2,5 tot 4,25 meter. Waar sommige verhuurbedrijven een simpele kleine buikglijbaan verhuren, bieden anderen een spectaculaire glijbaan aan met een waterbassin aan het eind. Een echte verkoeling op de hete zomerdagen. Er zijn buikglijbanen te huur met één, twee of zelfs drie glijbanen. Laat de deelnemers zich uitleven op één van de banen. Een buikglijbaan is dan ook een geweldige attractie voor zowel jong als oud. 

Zorg voor voldoende watertoevoer

Let op: als je een buikglijbaan wilt huren, houd er dan rekening mee dat de baan constant nat gehouden moet worden. Dit kun je zelf doen, maar vaak kun je ook iemand inhuren via het verhuurbedrijf die deze taak op zich neemt. Zorg daarom dat je in de buurt bent van watertoevoer. Zorg daarnaast voor een waterslang die voldoende lang is. Overleg met het verhuurbedrijf voor de mogelijkheden en verschillende opties.

Buikschuifbaan halen of laten bezorgen?

Veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid aan om de attractie te brengen en na afloop weer op te halen. Dat kan handig zijn wanneer je zelf niet beschikt over een bus of aanhanger. Het gewicht van een opgevouwen buikschuifbaan kan oplopen tot wel 400 kg. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf het transport verzorgt. Er zijn ook verhuurbedrijven die de waterattractie compleet verzorgd aanbieden. Dit houdt in dat het verhuurbedrijf de transport regelt, maar ook helpt tijdens het op- en afbouwen en de begeleiding tijdens het event. Zo kun jij je bezighouden met andere belangrijke zaken tijdens het event. Vraag het desbetreffende verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. 

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 10 tot 30 m
  • Breedte variërend van 2.4 tot 4.25 m
  • Gewicht variërend van 95 tot 400 kg
  • Stroom 220 of 230 V