Rodelbaan huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 15 tot 30
Breedte variërend van 4 tot 7 m
Hoogte variërend van 5 tot 6
Stroom 220 of 230 V
Totaalgewicht variërend van 170 tot 450
De perfecte waterattractie voor jong en oud

Klim zo snel mogelijk via de helling omhoog, om vervolgens met de tobbe zo hard als je kan naar beneden te glijden. De glijbaan wordt constant nat gehouden, zodat de tobbe extra goed glijdt. Wie het eerst beneden is heeft gewonnen. De rodelbaan een perfect zeskampspel om te huren, bijvoorbeeld tijdens een sportdag. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van rodelbanen gesorteerd.

Verschillende soorten rodelbanen te huur

Er zijn verschillende soorten rodelbanen te huur. Je hebt rodelbanen met een kleine rodel, maar ook rodelbanen met een flink hoge glijbaan. Een aanrader als het lekker warm weer is en je zin hebt in een waterspektakel. Omdat de glijbaan contant nat moet blijven, is het belangrijk dat er toegang is tot stromend water. Daarnaast heeft de attractie stroom nodig, zodat de blowers de attractie voorzien van lucht. De lengte van de rodelbaan verschilt per rodelbaan, en daarom per verhuurbedrijf. De lengte varieert van 15 tot wel 30 meter. Let daarom van te voren goed op de beschikbare vrije ruimte.

De attractie zelf halen of laten bezorgen?

Vaak bieden verhuurbedrijven de mogelijkheid aan om de attractie te brengen en weer op te halen. Dat kan van pas komen wanneer je zelf niet beschikt over geschikt vervoer, zoals een aanhangwagen of bestelbus. De attractie kan namelijk tot wel 450 kg wegen. Er zijn ook verhuurbedrijven die de attractie geheel verzorgd te huur aanbieden. Dat houdt in dat het verhuurbedrijf niet alleen voor het transport zorgt, maar tevens de attractie op- en afbouwt en daarnaast ook nog eens zorgt voor de begeleiding van de attractie tijdens het event.