Spiraal huren

8 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 10,- tot € 30,-, dat hangt af van de afmetingen en de uitvoering van de spiraal.

Top 8 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Stalen zenuwen? Huur het spiraalspel

Je kent het vast nog wel, het spiraalspel. Bij dit ontzettend leuke en zenuwslopende spel is het de bedoeling dat je een traject aflegt zonder daarbij de spiraal te raken. Aan de staaf die je vasthoudt zit een ringetje waarmee je de spiraal volgt. Raak je de elektrisch geladen spiraal aan, dan ben je af. Je moet dus voorzichtig bewegen en proberen zo min mogelijk te bibberen. Gelukkig zijn er meestal tussenstukjes die met tape zijn afgeplakt, waar je even kunt rusten voordat je weer verder gaat. Het spiraalspel, ook bekend als het bibberspel, is perfect voor verjaardagen, buurtfeesten en personeelsfeestjes. Ook op andere evenementen is de spiraal geheid een succes. Ben je op zoek naar nog meer spellen? Wie weet is het uitdagende airhockey dan ook iets voor jou. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van het spiraalspel in de door jou gewenste omgeving.

Verschillende varianten van het bibberspel

Het bibberspel komt in verschillende varianten en kan gespeeld worden door jong en oud. Organiseer je een groot evenement? Dan is het leuk om een reuze spiraal te huren van soms wel 1,5 meter hoog. Wel zijn deze grote varianten vaak een stuk duurder dan de normale formaten. Is er op jouw locatie geen stroompunt aanwezig, ga dan voor een variant die op batterijen werkt in plaats van op elektriciteit. Je kunt natuurlijk ook gewoon eenhaspel huren, zodat je overal elektriciteit hebt. Wil je niet alleen een spiraal huren, maar ook een mooie achtergrond? Let hier dan op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Het spiraalspel huur je minimaal voor een dag en is geschikt voor kinderen boven de 3 jaar.