Vind jouw beste huurdeal

Dakdragers huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Box-it.nl logo

Huur bij Box-it al 30 jaar het vertrouwde adres

Meerdere vestigingen
v.a. 30,-

Dakdragerverhuur.eu logo

Huren met laagste prijs garantie

Alphen aan den Rijn
v.a. 30,-

Pavama Verhuur en Verkoop logo

uw feest of vakantie begint goed bij Pavama

Arnhem
v.a. 30,-

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 38,-
Prijs per week

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Dakdragers huren via Huren.nl

Door het groot aantal verhuurbedrijven van dakdragers, zie je soms door het bos de bomen niet meer. Huren.nl maakt het huurproces graag wat makkelijker voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikte verhuurders met een dakdrager te huur. Gebruik je locatie en de kaart en zie in één overzicht alle dakdragers verhuur bij jouw in de buurt. Dakdragers huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Het huren van een set dakdragers biedt uitkomst

Als je met de auto op vakantie gaat, kun je vaak wat extra opbergruimte gebruiken. Door dakdragers op je auto te bevestigen kun je eenvoudig een dakkoffer of skibox op je auto monteren. Zo creëer je in een handomdraai extra bagageruimte. Wist je dat wanneer je dakdragers huurt, je vaak korting krijgt als je ook een dakkoffer of skibox bij hetzelfde verhuurbedrijf huurt.

Welke dakdrager moet ik huren?

Voordat je dakdragers gaat huren is het goed om precies te weten wat voor soort dakdrager er op jouw auto gemonteerd kan worden. Let op: dakrelingen, van voor naar achter, zitten vaak al op je auto, een dakdrager wordt daar horizontaal op bevestigd. Je kunt de verschillende soorten dakdragers namelijk niet voor elk model auto gebruiken (sedan, hatchback, station, etc.). Er zijn dakdragers te huur voor standaard, open en geïntegreerde dakrelingen. Dan zijn er ook dakdragers te huur voor auto’s zonder dakreling. Deze dragers worden door middel van klemmen op het dak bevestigd. Geef daarom altijd een zo volledig mogelijke beschrijving van jouw auto door aan het verhuurbedrijf. Vernoem hierbij niet alleen het merk, maar ook bouwjaar en type van de auto. Of je nou een bestelwagen of kleine auto hebt waar je dakdragers op wilt hebben, via Huren.nl vind je de juiste verhuurder.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je de juiste dakdrager kunt huren, willen we graag nog wat tips geven. Je kunt de verhuurders naast het vergelijken op afstand, beoordelingen en service, ook nog vergelijken op andere punten. Een paar van de belangrijke punten worden hieronder besproken.

Inclusief of exclusief montage

Sommige verhuurbedrijven bieden extra service aan door de dakdragers op je auto te monteren. Dan weet je zeker dat het goed wordt gemonteerd en hoef je niet zelf met de dakdragers aan de slag te gaan. Dit is echter niet overal een optie en montage is niet altijd inbegrepen bij de huurprijs, laat je daarom altijd goed informeren.

Staffelkorting

Houd er rekening mee dat het kan zijn dat de verhuurder een minimale huurperiode hanteert. Vaak hanteren verhuurbedrijven een speciale korting; hoe langer je de dakdragers huurt, hoe goedkoper de prijs per dag uiteindelijk wordt. Huur makkelijk en snel dakdragers via Huren.nl.

Algemene voorwaarden

Naast de bovenstaande zaken, kun je ook de algemene voorwaarde vergelijken. Hierbij kun je denken aan de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarden omtrent de eventuele borg.

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 109 tot 127 cm
  • Model standaard (kaal), open of geïntegreerd dakrail
  • Draagvermogen variërend van 60 tot 90 kg