Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Dakdragers huren

Prijzen variëren van € 4,- tot € 39,-, afhankelijk van het type rail op je auto en de huurtermijn.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • uw specialist in vervoeren en opbergen
  Meerdere vestigingen v.a. 28,-
  v.a. 28,-
 • Reserveer telefonisch. Gratis vakkundige montage!
  Meerdere vestigingen v.a. 39,-
  v.a. 39,-
 • Gratis montage! Reserveer eenvoudig online.
  Zevenhuizen v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • Steigerkoning BV voorkomt problemen op hoogte
  Roosendaal v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 • Car Travel Shop - Daar begint uw vakantie!
  Alphen aan den Rijn v.a. 37,-
  v.a. 37,-
 • 65 locaties in NL met de beste Prijs en Service!
  Meerdere vestigingen v.a. 35,-
  v.a. 35,-
 • Huren met laagste prijs garantie
  Alphen aan den Rijn v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Het kan..........bij Tasman!
  Wageningen v.a. 4,-
  v.a. 4,-
 • De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier
  Veenendaal v.a. 4,-
  v.a. 4,-
 • 80+ Locaties - 50% korting na 10 dagen!
  Meerdere vestigingen v.a. 39,-
  v.a. 39,-
 

Creëer ruimte met gehuurde dakdragers via Huren.nl!

Als je met de auto op vakantie gaat, kan je vaak wat extra bergruimte gebruiken. Door dakdragers op je auto te bevestigen kan je eenvoudig een dakkoffer of skibox op je auto monteren. Zo creëer je in een handomdraai extra bagageruimte. Wist je dat wanneer je dakdragers huurt, je vaak korting krijgt als je ook een dakkoffer of skibox bij hetzelfde verhuurbedrijf huurt. Na gebruik lever je heel gemakkelijk de dakdragers weer in bij het verhuurbedrijf.

Welke dakdrager is voor jou het beste om te huren?

Voordat je dakdragers gaat huren is het goed om precies te weten wat voor soort dakdrager er op jouw auto gemonteerd kan worden. Let op: dakrelingen, van voor naar achter, zitten vaak al op je auto, een dakdrager wordt daar horizontaal op bevestigd. Je kunt de verschillende soorten dakdragers namelijk niet voor elk model auto gebruiken (sedan, hatchback, station, etc.). Er zijn dakdragers te huur voor standaard, open en geïntegreerde dakrelingen. Dan zijn er ook dakdragers te huur voor auto’s zonder dakreling. Deze dragers worden doormiddel van klemmen op het dak bevestigd. Geef daarom altijd een zo volledig mogelijke beschrijving van jouw auto door aan het verhuurbedrijf. Vernoem hierbij niet alleen het merk, maar ook bouwjaar en type van de auto. Of je nou een bestelwagen of kleine auto hebt waar je dakdragers op wilt hebben, via Huren.nl vind je de juiste verhuurder.

Weet wat je krijgt als je een dakdrager huurt

Sommige verhuurbedrijven bieden extra service aan door de dakdragers op je auto te monteren. Dan weet je zeker dat het goed wordt gemonteerd en hoef je niet zelf met de dakdragers aan de slag te gaan. Dit is echter niet overal een optie en montage is niet altijd inbegrepen bij de huurprijs, laat je daarom altijd goed informeren. 

Als je nooit eerder dakdragers hebt gebruikt is het verstandig om je te laten inlichten hoe de dragers op een juiste manier worden vastgezet, net zoals een eventuele dakkoffer of skibox die daar op komt. Zo kan je straks veilig en zorgeloos op pad! Houd er rekening mee dat het kan zijn dat de verhuurder een minimale huurperiode hanteert. Vaak hanteren verhuurbedrijven een speciale korting; hoe langer je de dakdragers huurt, hoe goedkoper de prijs per dag uiteindelijk wordt. Huur makkelijk en snel dakdragers via Huren.nl.

Kenmerken en varianten

 • Lengte
  variërend van 109 tot 127 cm
 • Model
  standaard (kaal), open of geïntegreerd dakrail
 • Draagvermogen
  variërend van 60 tot 90 kg
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!