Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Dakkoffer huren

Prijzen zijn afhankelijk van de inhoud (m³) en de geleverde service en variëren van € 5,- tot € 56,-.

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

 • uw specialist in vervoeren en opbergen
  Meerdere vestigingen v.a. 28,-
  v.a. 28,-
 • Car Travel Shop - Daar begint uw vakantie!
  Alphen aan den Rijn v.a. 34,-
  v.a. 34,-
 • Huur bij Box-it al 30 jaar het vertrouwde adres
  Meerdere vestigingen v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Gratis montage! Reserveer eenvoudig online.
  Zevenhuizen v.a. 21,-
  v.a. 21,-
 • Thule Dakkoffer €20 per week!
  Lisse v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier
  Veenendaal v.a. 5,-
  v.a. 5,-

Huuralternatieven

Meer opbergruimte met een gehuurde dakkoffer!

Ga je binnenkort op vakantie en kan je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Dan kan het huren van een dakkoffer een uitkomst bieden. Met een dakkoffer of bagagebox voor je auto, creëer je eenvoudig extra ruimte voor je bagage, zodat je zeker weet dat al je benodigde spullen in de auto passen. Wij hebben hier alle verhuurbedrijven van dakkoffer bij jou in de buurt op een rij gezet. Zo heb je een duidelijk overzicht en kan je straks snel op pad met jouw gehuurde dakkoffer.

Welke dakkoffer kun je het best huren?

Wil je een bagagekoffer voor wintersportvakanties gebruiken waar je ski’s of snowboard in past? Dan kan je het beste een skibox huren. Een skibox is langer dan de gemiddelde dakkoffer, zodat ook ski’s en snowboards makkelijk mee kunnen. De lengte van dakkoffers die te huur zijn verschilt enorm: van 110 tot 235 centimeter. De meeste verhuurbedrijven verhuren verschillende soorten dakkoffers. De inhoud van dakkoffers wordt in liters uitgedrukt, en verschilt tussen de 300 en 680 liter. Belangrijk is om te weten wat het maximale draaggewicht van een bagagebox is en wat jouw auto maximaal kan dragen. Het draaggewicht ligt tussen de 50 tot 75 kilogram, hier komt het eigen gewicht (tussen de 12 en 15 kg) nog bij. Een handige tip kan zijn om lichtere spullen in de dakkoffer te vervoeren en zware koffers achter in de auto te doen, zodat je zeker weet dat de lading niet te zwaar wordt.

Let hier op als je een dakkoffer huurt

Wist je dat een dakkoffer drie verschillende doosopeningen kan hebben? Er is de enkelzijdige opening, dubbelzijdige opening en de opening aan de achterkant. Afhankelijk van het soort bagage dat je vervoert is de ene opening praktischer dan de ander. Ga na of de montage van de dakkoffer gratis is of dat je hiervoor moet betalen en check meteen of de dagen dat de koffer gemonteerd en er weer afgehaald wordt, mee worden gerekend als huurdagen. Wil je de dakkoffer voor langere tijd huren? Bekijk dan bij welke verhuurder de huurprijs afneemt bij een langere huurperiode. De minimale huurperiode is vaak 6 dagen of een week, maar kan ook langer zijn. Niet iedere dakkoffer past trouwens op iedere auto, dus laat je adviseren door het verhuurbedrijf. Zie je de dakkoffer ergens anders voor een betere huurprijs? Laat dit dan weten aan het verhuurbedrijf naar keuze, aangezien veel verhuurders een laagste prijs garantie hanteren.

Kenmerken en varianten

 • Lengte
  variërend van 110 tot 235 cm
 • Inhoud
  variërend van 300 tot 630 l
 • Eigen gewicht
  variërend van 12 tot 22,5 kg
 • Laadcapaciteit
  variërend van 50 tot 75 kg
 • Maximale snelheid
  variërend van 130 tot 160 km/u
 • Doosopening
  achterkant, dubbelzijdig of enkelzijdig
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!