Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Skidrager huren

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

 • 80+ Locaties - 50% korting na 10 dagen!
  Meerdere vestigingen v.a. 37,-
  v.a. 37,-
 

Eenvoudig te monteren skidragers huren

Als je van plan bent om met de auto op wintersportvakantie te gaan en je neemt ski's mee, dan kan het huren van een skidrager ideaal zijn. Met een skidrager vervoer je makkelijk meerdere ski’s of snowboards op het dak van je auto. Op deze manier hou je in de auto meer ruimte over. Omdat skidragers vaak maar één keer per jaar nodig hebt, is het in veel gevallen voordelig om ze te huren. Er zijn skidragers voor vier tot zes ski’s te huur, met een breedte van 40 tot 75 centimeter. Wil je echter dat je ski’s, snowboards en/of bagage hoog en droog vervoerd wordt, huur dan een skibox. Het voordeel van een skibox is dat deze aerodynamischer is, wat op een lange rit weer brandstof scheelt.

Het vinden van een goed bedrijf bij jou in de buurt, met de skidragers die jij nodig hebt, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een hoop verschillende bedrijven met een skidrager te huur. Huren.nl maakt de zoektocht graag wat simpeler voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf met de geschikte skidragers te huur. Met gebruik van je locatie en de kaart, zie je in één oogopslag alle skidrager verhuur bij jou in de buurt. Een skidrager huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Let hier op als je skidragers huurt

Laten we beginnen bij het begin: niet elke skidrager past op elke auto. Voordat je een ski- of snowboard drager gaat huren is het dan ook belangrijk om te weten of een skidrager past op jouw merk en type auto. Als je het niet zeker weet kan het goed zijn ernaar te informeren bij het verhuurbedrijf. Het is ook goed om te kijken of het aantal ski’s en de groottes van de ski’s. Daarnaast heb je skidragers voor enkele of meerdere paar ski’s of snowboards. Bedenk van te voren hoeveel paar ski’s je meeneemt op wintersportvakantie, zodat je de juiste skidrager kunt huren. Merk je dat je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld reistassen? Huur dan een skibox!

Zelf monteren of laten monteren

Het monteren van de skidrager kun je zelf uitvoeren, je moet dan wel goed de lengte en de breedte van je auto dak opmeten. Zodat je zeker weet dat je gehuurde dakdrager past. Deze maten bepalen de hoeveelheid ski’s of snowboards er getransporteerd kunnen worden. Er zijn ook veel verhuurbedrijven die de montage als service aanbieden. Soms is deze service zelfs gratis! Let op: skidragers worden op dakdragers bevestigd, die op het dak van je auto vastzitten. Als jouw auto een kaal dak heeft, moet je de dakdragers ook nog huren. Dat kan vaak bij dezelfde verhuurder, als waar je skidragers huurt. Huur eventueel ook sneeuwkettingen of winterbanden voor je auto. Huren.nl heeft alle verhuurders van ski- en snowboarddragers bij jou in de buurt op een rij gezet! Zo rijd je straks snel met je gehuurde skidrager naar je bestemming toe. Vergelijk alle bedrijven met skidragers te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past!

Kenmerken en varianten

 • Aantal ski s / snowboards
  maximaal 6 / 4
 • Breedte
  variërend van 30 tot 60 cm
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!