Skidrager huren

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal ski s / snowboards maximaal 6 / 4
Breedte variërend van 30 tot 60 cm
Eenvoudig skidragers huren via Huren.nl

Het vinden van een goed bedrijf bij jou in de buurt, met de skidragers die jij nodig hebt, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een hoop verschillende bedrijven met een skidrager te huur. Huren.nl maakt de zoektocht graag wat simpeler voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf met de geschikte skidragers te huur. Met gebruik van je locatie en de kaart, zie je in één oogopslag alle skidrager verhuur bij jou in de buurt. Een skidrager huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Eenvoudig te monteren skidragers huren

Als je van plan bent om met de auto op wintersportvakantie te gaan en je neemt ski's mee, dan is een skidrager huren ideaal. Met een skidrager vervoer je makkelijk meerdere ski’s of snowboards op het dak van je auto. Op deze manier hou je in de auto meer ruimte over. Omdat skidragers vaak maar één keer per jaar nodig hebt, is het in veel gevallen voordelig om ze te huren. Er zijn skidragers voor vier tot zes ski’s te huur, met een breedte van 40 tot 75 centimeter. Wil je echter dat je ski’s, snowboards en/of bagage hoog en droog vervoerd wordt? Huur dan een skibox. Het voordeel van een skibox is dat deze aerodynamischer is, wat op een lange rit weer brandstof scheelt.

Advies bij het huren van skidragers

Laten we beginnen bij het begin: niet elke skidrager past op elke auto. Voordat je een ski- of snowboard drager gaat huren is het dan ook belangrijk om te weten of een skidrager past op jouw merk en type auto. De skidragers passen op de meest voorkomende soorten dakdragers, al dan niet in combinatie met t-adapters of eventueel verhogers als de bindingen hoog zijn. Weet je niet zeker op de skidragers geschikt zijn voor jou dakdragers? Dan kun je het beste contact opnemen met het verhuurbedrijf. De verhuurders hebben namelijk vaak voor elke auto een geschikte skidrager. Het is ook goed om te kijken of het aantal ski’s en de groottes van de ski’s. Daarnaast heb je skidragers voor enkele of meerdere paar ski’s of snowboards. Er zijn skidragers te huur voor twee, vier of zes paar ski’s of voor twee of drie snowboards. Merk je dat je meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld reistassen? Huur dan een skibox!

Zelf monteren of laten monteren

Het monteren van de skidrager kun je zelf uitvoeren, je moet dan wel goed de lengte en de breedte van je auto dak opmeten. Zodat je zeker weet dat je gehuurde dakdrager past. Deze maten bepalen de hoeveelheid ski’s of snowboards er getransporteerd kunnen worden. Er zijn ook veel verhuurbedrijven die de montage als service aanbieden. Soms is deze service zelfs gratis! Let op: skidragers worden op dakdragers bevestigd, die op het dak van je auto vastzitten. Als jouw auto een kaal dak heeft, moet je de dakdragers ook nog huren. Dat kan vaak bij dezelfde verhuurder, als waar je skidragers huurt. Huur eventueel ook sneeuwkettingen of winterbanden voor je auto. Vergelijk hierboven alle verhuurders met skidragers te huur en rijd straks snel met je gehuurde skidrager naar je bestemming toe.