Roeiboot huren

14 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 20,- tot € 60,- en hangt af van de capaciteit en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 14 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Huuralternatieven

Roeiboot verhuur

Heerlijk genieten van een rustgevend tochtje op het water? Als je een roeiboot huurt maak je van een middagje uit of vakantiedag een leuke ervaring. Ook voor grotere groepen zijn er verschillende soorten roeiboten te huur. Je kunt ze al voor een korte tijd een roeiboot krijgen. Wij zetten bootverhuurders per locatie op een rij, zodat je makkelijk kan bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Verschillende soorten roeiboten te huur

Er zijn verschillende soorten roeiboten te huur. Wat voor soort roeiboot voor jou het best geschikt is hangt af van de situatie. Zo heb je een standaard roeiboot die geschikt is voor twee tot vier personen, maar ook grotere boten als je met een grote groep het water op wilt. Een voorbeeld van zo’n grote groepsroeiboot is bijvoorbeeld een tienpersoons Canadese roeiboot. Het model hiervan is iets anders dan die van het standaardbootje die vaak wordt verhuurd, maar de boot kan ontzettend leuk zijn met meer dan zes personen. Let wel op: deze speciale grote roeiboten hebben een minimumaantal inzittenden. Ben je met te weinig mensen aanwezig, dan zal je een andere roeiboot moeten huren.

Waar je ook rekening mee moet houden is dat een roeiboot minder makkelijk vaart omdat de boot groter en zwaarder is. Uiteraard roei je dan wel met meer mensen, maar je zou dan ook kunnen overwegen om een groep op te splitsen zodat je allemaal in een normale roeiboot kunt.

Bespaar geld! Huur een roeiboot in een rustige periode

Hoewel dit niet voor elke verhuurder opgaat, is het zo dat in bepaalde seizoen of tijdens drukke zon- en feestdagen het huren van een roeiboot duurder kan zijn dan op een normale doordeweekse dag. Als je van plan bent om tijdens de vakantie een roeiboot te huren, is dit niet relevant, maar als je flexibel in je tijd zit kun je hier misschien rekening mee houden.

Gerelateerde categorieën