Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

SUP huren

Vergelijk 29 verhuurbedrijven

ikSUP

Loosdrecht
v.a. 13,-

Sail Today

Almere
v.a. 13,-

Zwembad de Berkel

Almen

Funsport Makkum

Makkum
v.a. 10,-

De Kaag

Kaag
v.a. 85,-

Jachthaven 't Fissertje

Kaag
v.a. 10,-

Nikano Verhuur

Noorden
v.a. 15,-

Ottenhome

Kortenhoef

Aquavitesse

Bruinisse

Surf N Sail Makkum

Makkum
v.a. 40,-

De Lauwer

Lauwersoog
v.a. 10,-

Zwemer bootverhuur

Kamperland

Tijsterman Bootverhuur

Nieuwkoop
v.a. 15,-

Sup en Watershop

Reeuwijk
v.a. 12,-

SUP Center Amsterdam

Amsterdam
v.a. 13,-

Surfschool Veerse Dam

Kamperland
v.a. 10,-

jachthaven wetterwille

Loosdrecht

Wetterwille Friesland

Wommels
v.a. 10,-

Zeilschool Aalsmeer

Aalsmeer
v.a. 13,-

Cnossen Leekstermeer

Nietap
v.a. 8,-

In Plané

Raamsdonksveer

Jachthaven Stenhuis

Aalsmeer
v.a. 35,-

AntiXsports

Wirdum

Eiland van Maurik

Maurik

JabaSUP

Gouda
v.a. 15,-

Catamaran school Zeehelden

Wassenaar
v.a. 30,-

Watersportschool Frissen

Roermond

Rent & Event

Meerdere vestigingen
v.a. 13,-

Watersport Roermond

Roermond
Prijs per uur
#} #}

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Heerlijk peddelen op je board? Huur nu een SUP!

Zin in eens wat anders? Huur dan nu een 'stand up paddle board' (kort gezegd 'SUP'). Wil je even lekker op vakantie in eigen land en lekker op het water dobberen? Of wil je een leuk, gezellig uitje met het gezin? Dan is het een leuk idee om een SUP te huren. Suppen is niet alleen leuk met de familie, maar ook met je bedrijf of sport team. Er zijn veel locaties waar je kunt suppen, zowel in de natuur als in de Amsterdamse grachten.

Een SUP board is een surfplank waarop je staat en door middel van een peddel vooruit vaart. Stand up paddling is een sterk groeiende sport, ontstaan vanuit het surfen in Hawaii. Dat de sport groeit is vrij logisch. De sport is geschikt voor iedereen, het is leuk, en bovenal gezond. Met een SUP kun je staand de wereld op een relaxte manier ontdekken. Natuurlijk kun je van SUPPEN ook een workout maken, je traint namelijk je benen, billen, rug, armen, schouders en buikspieren. SUPPEN kan vrijwel altijd en iedereen kan het. De boards zijn lang en breed, hierdoor is de SUP heel stabiel. Nadat je SUPPEN geprobeerd hebt, wil je niet meer van het board afstappen! Bekijk alle SUP verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Eenvoudig en snel een SUP huren

Het kan erg lastig zijn om een goed en betrouwbaar bedrijf bij jou in de buurt te vinden, die ook nog eens de SUP heeft waar jij naar op zoek bent. Er zijn veel verschillende bedrijven met een SUP te huur. Hierdoor maakt Huren.nl het graag wat simpeler voor je. Met gebruik van deze pagina vind je rustig, eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van SUP’s. Gebruik je locatie en de kaart en zie in één oogopslag alle verhuurders bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een verschillend aanbod aan SUP’s. Zo kun je een SUP voor enkele uurtjes, een dagdeel of een hele dag huren. Sommige aanbieders bieden de mogelijkheid om er een cursus of arrangement bij te boeken.

Als je gaat SUPPEN dan kan het een beetje koud worden. Let er dus op of de verhuurder de SUP boards inclusief wetsuits verhuurd. Een wetsuit biedt een goede bescherming in het water en zorgt ervoor dat je huid niet verbrandt of langs de plank schaaft. Als je voor een langere tijd een SUP wilt gebruiken of met een grote groep bent, dan is het handig om te informeren naar groepskortingen of volledige aanbiedingen die een verhuurder biedt. Een SUP board huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.