Waterfiets huren

14 aanbieders gevonden. Huurprijzen van een waterfiets variëren van € 5,- tot € 24,-. Vergelijk de aanbieders dus goed.

Top 14 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Spitter spetter spater, fietsen op het water

Op locaties door heel Nederland zijn ze te huur: waterfietsen, of hoe ze in Amsterdam genoemd worden: Canal Bikes. Het is een ideale manier om een stad of natuurgebied van een andere kant te bekijken. Ook ben je actief bezig en tegelijkertijd kun je lekker genieten van de omgeving. Kortom, een waterfiets huren, kan een leuk idee zijn voor een dagje uit of als uitstapje op vakantie. Liever niet trappen maar peddelen? Huur dan een kano of een roeiboot.

Vereisten om een waterfiets te huren

Je kunt niet altijd zomaar een waterfiets huren. Het is altijd goed om een aantal dingen bij je te hebben. Zo is het vaak dat je een rijbewijs of ander identiteitsbewijs moet inleveren en een borgsom moet betalen voordat je een waterfiets meekrijgt. Dan kunnen de verhuurders er zeker van zijn dat je met de waterfiets terugkomt. Ook is de minimumleeftijd voor het huren meestal 16 jaar en moeten kinderen onder de 16 met een volwassene mee. Laat je kinderen dus niet alleen een waterfiets in gaan.

Hoe lang wil je een waterfiets huren?

Veel waterfietsen kun je voor een of twee uur huren om door een stad of natuurgebied een klein tochtje te kunnen maken. Als je dit nog nooit hebt gedaan kan het soms zwaarder zijn dan je denkt, waterfietsen is echt watersport! Bij sommige waterfietsverhuurders kun je een kaart met waterroutes krijgen die je binnen een bepaalde tijd kan afleggen, dus het is handig om zo’n route alvast uit te stippelen voordat je het water op gaat. Als je namelijk te laat terug bent met de waterfiets kunnen sommige verhuurbedrijven veel geld rekenen per aantal minuten dat je later bent dan afgesproken. Bekijk dus goed wat de afspraken van het waterfietsbedrijf zijn op dit gebied en kijk of je misschien een specifieke waterroute kan volgen.

Gerelateerde categorieën