Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Kajak huren

Vergelijk 26 verhuurbedrijven

De Merenburger

Leidschendam
v.a. 18,-

Buitensport & Kanoverhuur

Valkenswaard
v.a. 13,-

De Kraak Actief

Alkmaar
v.a. 20,-

Catamaran school Zeehelden

Wassenaar
v.a. 30,-

Nijenhuis botenverhuur

Wanneperveen
v.a. 20,-

Zwemer bootverhuur

Kamperland
v.a. 35,-

Marenland Winsum

Winsum
v.a. 24,-

Botenverhuur Van Vliet

Zevenhuizen

Nikano Verhuur

Noorden
v.a. 20,-

Kanoverhuur Den Haag

Den Haag
v.a. 30,-

Kanocentrum Arjan Bloem

Wormer
v.a. 5,-

Recreatiecentrum De Kluft

Ossenzijl
v.a. 17,-

Camping De Linderbeek

Den Ham
v.a. 18,-

Blik op de Wei

Mijdrecht
v.a. 23,-

Kootje bij de Brug

Wolsum

Bootverhuur De Landije

Giethoorn
v.a. 19,-

Arendshorst Buitenactiviteiten

Giethoorn
v.a. 15,-

Watersport Botenverhuur

Drimmelen
v.a. 22,-

Natural High

Ouddorp
v.a. 30,-

Nationaal Park De Biesbosch

Dordrecht

Funsport Total

Warnsveld

De Grachthof

Giethoorn
v.a. 18,-

Kano.nl

Enspijk
v.a. 15,-

Vissershang

Hank

De Kuilart

Koudum
v.a. 19,-

Sail College

Kamperland
v.a. 25,-
Prijs per dag
#} #}

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Voel je één met de natuur, huur een kajak

Een kajak kun je huren om een middagje heerlijk te genieten van de natuur. Niet alleen leuk om te doen als middagje uit, ook langere dagtochten, vakanties en bijvoorbeeld een gezins- of bedrijfsuitje zijn mogelijk. Zo kun je actief bezig met het zijn en krijg je tegelijkertijd veel van de omgeving te zien. Kajakken kan zowel in mooie natuurgebieden zoals in Friesland en de Ardennen, als door de grachten van grote steden als Amsterdam. Huren.nl zet kajakverhuurders per locatie op een rij, zodat je makkelijk kan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kajak of kano huren?

Het huren van een kajak is onder veel watersporters erg populair. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een kajak en een kano? Een duidelijk verschil is dat je bij een kajak maar één roeispaan nodig hebt, om dat aan beide kanten van de roeispaan een peddelstuk zit. Een kano heeft veelal twee roeispanen. Daarnaast is een verschil dat de kano vaak open is (Canadees). Typerend aan de kajak zijn de ronde openingen waar je in kunt plaatsnemen. Er zijn vaak 1- en 2-persoons kajakken te huur (let op: er zijn ook boten te huur die juist gesloten zijn, en voor 3 personen bedoeld zijn, maar dit zijn dan vaak juist weer kano’s). Niet zo goed met peddels? Huur een waterfiets. Toch liever gemotoriseerd het water op? Huur dan een fluisterboot.

Hou je bezittingen droog bij het kajakken

Als je gaat varen in de gehuurde kajak, bestaat er altijd een risico dat je bezittingen nat kunnen worden. Zeker bij elektronische apparatuur kan dit heel vervelend zijn. Om die reden hebben kajakverhuurders vaak verschillende mogelijkheden om je spullen droog te houden. Zo kun je bijvoorbeeld een speciale, waterdichte ton huren om je bezittingen in de kajak veilig en droog te bewaren. Deze tonnen of kokers zijn er vaak in verschillende formaten. Het is dus verstandig om voordat je een kajak huurt te bedenken welke spullen je wel en niet per se mee moet nemen. Wil je liever niet je bezittingen mee in de kajak? Dan bestaat er vaak de mogelijkheid je spullen in een kluisje bij de kajakverhuur achter te laten. Weet wel dat dit niet overal mogelijk is, dus informeer vooraf goed naar de mogelijkheden van het verhuurbedrijf.

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Aantal personen 1 of 2 personen