Boogschieten huren

7 aanbieders gevonden. Prijzen verschillen van € 27,- tot € 225,-, afhankelijk van de uitvoering en eventuele begeleiding .

Top 7 verhuurbedrijven

 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 5 tot 15 m
Hoogte variërend van 1.9 tot 3 m
Benodigde ruimte variërend van 8 tot 15 m

Boogschieten huren


10

We hebben archery tag gehuurd voor onze zoon omdat hij de klas ging uitzwaaien. We hebben de spullen 4 dagen voor onze afgesproken datum ontvangen wat super fijn was. Dit gaf ons de mogelijkheid om alle spullen in elkaar te zetten en onze spellen zelf te testen voor de daadwerkelijke dag. Dit gaf veel rust en makkelijke voorbereiding. Tevens is alles goed geregeld met verzending, beschrijving en retour. Volgende keer huren we weer bij Huurbijdaniek.nl Lees meer

Gehuurd:

Boogschieten

op 09-07-2024

afgelopen woensdag om 12:31


10

We hebben de Archery Tag-set gehuurd voor het kinderfeestje van m’n zoontje van 10. De set ruim op tijd ontvangen, de instructies waren meer dan duidelijk en een paar uur plezier gehad in het bos. Het duurde best even voordat iedereen goed met de boog overweg kon, dus het is goed om voor kinderen van deze leeftijd wat tijd te reserveren om te oefenen. Al met al een hele leuke ervaring, we kregen alleen maar goede reacties. En het hele proces verliep heel soepel, bovendien! Lees meer

Gehuurd:

Boogschieten

op 01-07-2024

06-07-2024


9,0

Voor het feestje van onze zoon van 11 jaar, hadden we Archery Tag bogen gehuurd, ze werden mooi op tijd verzonden, netjes verpakt in een stevige box. De kinderen hebben ondanks het regenachtige weer volop genoten en waren na ruim anderhalf uur spelen eigenlijk nog niet klaar. Echte aanrader!

Gehuurd:

Boogschieten

op 21-06-2024

22-06-2024


10

Goed verpakt, op tijd aangeleverd en samen met het retouretiket ook eenvoudig te retourneren.

Gehuurd:

Boogschieten

op 15-06-2024

16-06-2024
Welke Robin Hood schiet recht in de roos?

Grijp je pijl en boog en trek ten strijde zoals Robin Hood dat zou doen. Handboogschieten is origineel en leuk op een sportdag, competitief en gezellig op een vrijgezellenfeest of als teambuildingsactiviteit. Je kunt het spel boogschieten huren bij verschillende verhuurbedrijven. De meeste verhuurbedrijven bieden professionele spelbegeleiding tijdens het spel. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van het boogschietspel gesorteerd.

Handboogschieten: stoer, competitief en op elke locatie op te zetten

Boogschieten is vrij eenvoudig te leren. Maar om recht in de roos te schieten is enige techniek, vaardigheid en concentratie vereist. Daarom is het een competitief spel voor zowel tieners als volwassenen. Omdat er vaak gespeeld wordt met echte pijlen en professionele bogen is het spel niet geschikt voor de jongere kinderen. Het spel kan vrijwel op elke locatie opgezet worden. Hierdoor is handboogschieten een erg flexibel en mobiel spel. Of je nou in het bos wilt boogschieten of juist op een buurtfeest, het is allemaal mogelijk.

Boogschieten huren inclusief begeleiding

De huurprijs is in de meeste gevallen opgebouwd op basis van één begeleider voor een bepaald aantal uur (afhankelijk van het aantal deelnemers), een x aantal handbogen (zowel links- als rechtshandig) en meestal twee of drie handboogbanen met schietschrijven. Omwille van veiligheidsredenen is het bij veel verhuurbedrijven enkel mogelijk om de attractie volledig verzorgd te huren. Dit heeft als voordeel dat je zelf niet om hoeft te kijken naar het transport en het op- en afbouwen van de attractie.