Lasergame huren

6 aanbieders gevonden. Lasergame huren? De uitvoering kan verschillen. Check ook of er begeleiding bij de prijs zit inbegrepen of niet.

Top 6 verhuurbedrijven

 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Pak kortingscode
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Prima service. De laserguns werden al enkele dagen voor tijd afgeleverd. Inclusief genoeg nieuwe batterijen om urenlang zorgeloos te spelen. Het instellen werd duidelijk uitgelegd, en het terugsturen was ook simpel en efficiënt. Kortom zeer tevreden met de geboden service.

Gehuurd:

Lasergame

op 27-10-2023

01-11-2023


7,0

Goede website. Levering op tijd. Retour sturen gaat makkelijk. 4 wk na het inleveren kreeg ik een mail dat er iets kapot was met verzoek dit te betalen. Ik heb niet opgemerkt dat dit onderdeel kapot was. Uiteindelijke hebben we de kosten gedeeld. Zou fijner zijn als ze gelijk na binnen krijgen van de boxen het controleren en dan je melden als iets kapot is. Lees meer

Gehuurd:

Lasergame

op 07-09-2023

11-10-2023


10

De lasergame werd eenvoudig geleverd via de post. Alles was compleet en functioneerde goed. Goede uitleg erbij. Fijn contact gehad met het personeel bij de verhuurwinkel. Vrolijke medewerkers. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne ervaring gehad.

Gehuurd:

Lasergame

op 01-09-2023

16-09-2023


9,0

Super vriendelijk personeel . Alles was duidelijk nette aflevering en retour was ook erg makkelijk. Alleen jammer dat er best veel geweren en schilden bijna leeg waren. Ze hadden best veel batterijen erbij gedaan dat wij alles konden vervangen.

Gehuurd:

Lasergame

op 05-08-2023

11-08-2023


10

Wij hebben voor op de camping een lazer game pakket gehuurd , we hebben het pakket ruim op tijd binnen gekregen en heerlijk een hele avond er van kunnen genieten met de kids van de camping. Goede service en zeer snelle levering top

Gehuurd:

Lasergame

op 27-07-2023

01-08-2023
Ga de strijd aan met vrienden of collega’s; huur een lasergame

Lasergamen is een spel waar iedereen veel plezier aan beleeft. Zwaar bewapend op zoek naar de tegenstander die jij maar al te graag afschiet, terwijl je zelf probeert niet geraakt te worden, geeft een enorme kick. Bij lasergamen is spanning en plezier gegarandeerd.

Lasergamen lijkt op paintballen maar heeft doorgaans minder blauwe plekken tot gevolg. Bij lasergamen doet iedereen een vest of hesje aan en heeft iedereen een lasergun, worden er teams gevormd en krijg je vervolgens punten als je iemand raakt, en strafpunten als je geraakt wordt. Via Huren.nl kun je alle bedrijven bij jou in de buurt vergelijken die actief zijn in de lasergame verhuur. Je kunt het spel huren in verschillende vormen en combinaties. Huur de lasergame voor thuis of voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, school- of klassenfeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

De voordelen van het huren van een lasergame

Een lasergame set huren is ideaal om onbeperkt te kunnen lasergamen, waar en wanneer jij maar wil! Bij het huren van een lasergame heb je geen stress qua speeltijden en neem je pauzes wanneer jij dat wil. Speel je graag een uurtje of misschien wel de hele dag? Het kan allemaal. Met de lasergame set kun je indoor en outdoor lasergamen en het hoeft niet perse donker te zijn, al maakt dit het spel wel een stuk spannender. Lasergamen op locatie is echt geweldig, je bepaalt zelf waar je wilt spelen, zo wordt er veel gespeeld in bossen, duinen en gymzalen. Een andere leuke lasergame locatie is bijvoorbeeld thuis of een woonwijk, park, sporthal, loods of kantoor- / bedrijfspand! Een ander voordeel van lasergamen is dat het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Dit is wat je moet weten als je een lasergame gaat huren

Als je het spel lasergamen huurt, doe je dat meestal inclusief begeleiding, de guns en de team vesten. Er zijn ook verhuurders die een nieuwere versie van lasergame aanbieden, die via een laptop werkt en waarbij geen vest nodig hebt. De lasergame guns gaan lang mee, bij een aantal verhuurders krijg je extra batterijen of accu’s mee. Zo kun je zorgeloos urenlang spelen. Daarnaast kun je kiezen om eventuele extra’s te huren zoals rookmachines, muziek, outfits, lichteffecten en meer. Je kunt ook een lasergame pakket huren dat compleet met opblaasbare tanks, muren en obstakels wordt geleverd. Deze versie van de lasergamen kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Het huurproces verschilt per verhuurder. Zo zijn er verhuurders die de lasergames komen brengen maar ook verhuurders waarbij je het kan ophalen. Enkele verhuurders laten de lasergame set ook tegen een laag tarief door heel Nederland bezorgen. Lasergame verhuur is een trend!