Bingospel huren

1 aanbieder gevonden. De prijzen variëren van € 30,- tot € 30,-, afhankelijk van de uitvoering (automatisch of handmatig).

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Bingo! Hét spel voor alle leeftijden

Je hebt het vast wel eens gespeeld tijdens spelletjesdagen op school of tijdens een familiedag. Bingo is een spel dat altijd leuk blijft en dus geschikt is voor alle leeftijden. Je kunt het trouwens ook ’s avonds met je vrienden spelen. Pak er een biertje bij en stempelen maar! Meerdere spelletjes huren? Misschien is Jenga dan ook een leuke optie. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van bingospellen in de door jou gewenste omgeving.

Waar moet je aan denken?

Een bingospel bestaat doorgaans uit een bingomolen of een bingomachine en natuurlijk de bingoballetjes. Worden de bingokaarten niet bijgeleverd? Dan kun je deze in de meeste gevallen bij de verhuurder aanschaffen. Ben je van plan om een professionele bingomachine te huren, zorg dan dat er stroomvoorziening op je locatie aanwezig is. Als er geen stroompunt in de buurt is, dan kun je altijd een haspel gebruiken.Ga je met een grote groep mensen bingo spelen? Huur dan ook een geluidsinstallatie en een microfoon. Zo zorg je dat ook de mensen achterin de zaal je goed kunnen horen en geen volle kaart mislopen. Let op! In sommige gevallen hebben verhuurbedrijven liever niet dat je een professionele bingomachine in een aanhanger vervoert. Informeer hiernaar bij de verhuurder.

Tip: Organiseer eens een bingomiddag voor je oma en haar vriendinnen. Ze zal het heerlijk vinden!