Zeephelling huren

3 aanbieders gevonden. De prijzen van een zeephelling variëren van € 199,- tot € 325,-, afhankelijk van het formaat en de uitvoering.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 8.7 tot 15 m
Breedte variërend van 3 tot 7 m
Hoogte variërend van 3.0 tot 6.5 m
Gewicht variërend van 180 tot 300 kg
Stroom 220 of 230 V
De zeephelling: het leukste zeskampspel

Wie kan er het snelste klimmen? En wie durft er het hardst naar beneden te glijden? Een zeephelling is een opblaasbare klauterbaan die erg leuk is voor zowel jong en oud. Aan de ene kant klim je aan het klautertouw omhoog, zodat je aan de andere kant van de gladde helling af kunt glijden. Je kunt een zeephelling huren als onderdeel van een spelletjesmiddag, sportdag of zeskamp. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van zeephellingen gesorteerd.

Verschillende soorten zeephellingen

Zeephellingen zijn te huur in verschillende maatvoeren. De langste zeephelling die verhuurt wordt is 15 meer lang. De hoogte is variërend van 3,0 tot 6,5 meter. Een klauterhelling kan gebruikt worden met of zonder water (en zeep). Het water en zeep geeft een extra dementie aan de attractie, doordat deze veel gladder is. Extra lastig om naar boven te klauteren dus. Je hebt dan wel watertoevoer nodig en een lange tuinslang.

Zorg voor de juiste stroomvoorziening als een zeephelling huurt

Een zeephelling is een opblaasbare attractie en moet aan een blower vast blijven om de attractie goed opgeblazen te houden. Een zeephelling huur je dan ook inclusief een blower waarmee de zeephelling opgeblazen wordt. Dit betekent dat je constant toevoer van stroom nodig hebt. Neemt het evenement plaats in de buitenlucht? Overleg dan met het verhuurbedrijf naar jouw keuze wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verhuur van kabels en haspels.

Goed om rekening mee te houden bij het huren van een zeepbaan

Wanneer je zelf zorgt voor het transport van de zeephelling, moet je er rekening mee houden dat het verpakte luchtkussen zwaar kan zijn. Klauterhellingen kunnen verpakt tot wel 300 kg wegen. Zorg daarom voor voldoende draagvermogen en ruimte in de wagen. Het kan zelfs voorkomen dat de opgevouwen zeephelling alleen in een bestelwagen of aanhangwagen past. Bedenk van te voren goed waar de zeephelling geplaatst wordt. Houd daarnaast ook voldoende ruimte vrij rondom de klauterbaan, zo’n 2 tot 3 meter.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die de zeephelling compleet verzorgd te huur aanbieden. Wanneer je hiervoor kiest helpt vakbekwaam personeel bij het op- en afbouwen van de attractie. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de transport van de zeephelling.