Vind jouw beste huurdeal

Hindernisbaan huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Jump 4 Joy logo

Geen vaste bezorgkosten. Gratis meehelpen opzetten

Maarheeze
v.a. 125,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 125,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 199,-

Pascals Attractieverhuur logo

Het grootste assortiment!

Leeuwarden
v.a. 160,-

Lobas Aktiviteiten logo

Veldhoven
v.a. 163,-

FavoRent logo

GECERTIFICEERD, KWALITEIT, SCHOON, SERVICE!

Meerdere vestigingen
v.a. 120,-

Hamusta verhuur logo

Altijd aantrekkelijk geprijsd

Punthorst
v.a. 155,-

Gigapret Attractie- en Partyverhuur logo

Elders goedkoper, dan passen wij onze prijs aan!

Huissen
v.a. 100,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Plezier gegarandeerd met een gehuurde hindernisbaan

Je kunt een hindernisbaan huren als kinderspeelparadijs op een kinderfeestje, maar een hinderbaan is ook perfect inzetbaar voor een tal van sportieve activiteiten. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waar je deze grote speelobjecten kunt huren. De meeste stormbanen bestaan uit opblaasbare units die op zich overal geplaatst kunnen worden. Leef je uit en verzin leuke racespellen. Je kunt estafettes doen; de jongens tegen de meisjes is een gouwe ouwe die het altijd goed doet!

Verschillende hindernisbanen en variërende obstakels 

Er zijn veel verschillende soorten en maten hindernisbanen te huur. Wat ze vaak met elkaar gemeen hebben is dat ze voorzien zijn van één of meerdere obstakels waar je doorheen, overheen of onderdoor moet zien te komen. Omdat de hindernisbanen kunnen uit één groot kussen bestaan of uit  verschillende losse delen die je aan elkaar kan koppelen.

Veel stormbanen hebben een parcours waarbij het mogelijk is om tegen elkaar te strijden. Deze hindernisbanen zijn dan voorzien van twee glijbanen, twee klimtouwen, twee kruipdoor-sluipdoorroutes, enzovoorts. De kleinste stormbaan die te huur is, is niet langer dan 7 meter. Je zou deze stormbaan daarom goed binnen kunnen gebruiken. Houd wel rekening met de hoogte van de hindernisbaan, deze kan variëren van 3 tot 7 meter. Omdat de meeste hindernisbanen bestaan uit meerdere losse onderdelen die je aan elkaar vast maakt, kan de grootste stormbaan wel langer dan 75 meter worden!

De juiste stroomtoevoer voor een gehuurde hindernisbaan

Stormbanen kunnen erg groot zijn, daarom heb je dan ook vaak twee of meer blowers nodig. Deze worden vrijwel altijd meegeleverd inclusief de stormbaan. Ook de benodigde grondzeilen, haringen en touwen voor de verankering en een handleiding zijn inclusief de huur van de hindernisbaan. Zorg er wel voor dat je toegang hebt tot netstroom, waarop je de blowers kunt aansluiten. Om kortsluiting te voorkomen kan het handig zijn om de twee blowers op verschillende groepen aan te sluiten. Geen stroomtoevoer in de buurt? Huur een aggregaat voor stroom ter plaatse. Huur slim, huur een stormbaan via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 7,2 tot 78 m
  • Breedte variërend van 3 tot 8 m
  • Hoogte variërend van 3 tot 7 m
  • Gewicht variërend van 100 tot 890 kg