Sloep huren in Giethoorn

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 130,- tot € 245,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 4 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
130,-
187,-
245,-
Per weekend
260,-
375,-
490,-
Per week
910,-
1312,-
1715,-
Varen in Venetië, maar dan in Overijssel: huur een sloep!

Giethoorn is het Venetië van het noorden, wordt vaak gezegd. En de vergelijking is ook treffend: Giethoorn is net zoals Venetië omringd door water, en de meeste mensen verplaatsen zich er te voet of per boot! Giethoorn is een heerlijk pittoresk dorp, en sinds het op de internationale Monopoly staat, nog populairder geworden. Ontdek Giethoorn vanaf het water, alleen dan kan je overal komen. Huur een sloep in Giethoorn!

Iedereen kan varen met een gehuurde sloep in Giethoorn

Een sloep is een eenvoudige boot, waar eigenlijk iedereen wel in kan varen. Bij de meeste sloepen heb je dan ook geen vaarbewijs nodig. Je krijgt van de meeste verhuurders in Giethoorn vooraf een uitgebreide uitleg over de boot. Het sturen van een sloep is vaak met een normaal ‘stuur’, maar reageert veel trager dan bijvoorbeeld het stuur van een auto: iets om rekening mee te houden dus! als je met een gorte groep bent kan het handig zijn om een sloep met schipper te huren. Vergelijk de verhuurders uit Giethoorn van te voren goed. Let bijvoorbeeld op de aankleding van de sloepen. Is er meubilair aanwezig? Zijn er comfortabele kussens op de banken? Kun je arrangementen kopen, bijvoorbeeld inclusief gevulde picknickmand? Allemaal handig om van te voren te bekijken! Vergelijk de verhuurders van sloepen in Giethoorn van te voren makkelijk en snel via Huren.nl.