Motorboot huren

1 aanbieder gevonden. Prijzen variëren van € 95,- tot € 95,-, afhankelijk van de grootte, het model en de geleverde service.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend tot 7 personen
Vermogen variërend tot 15 pk

Recente huuraanvragen

Motorboot in Reeuwijk

voor 8 uur bij Fun Verhuur Reeuwijk

07-05-2024
Genieten op het water met een gehuurde motorboot!

Tijdens zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het water en daarom is het huren van een motorbootje erg populair tijdens warme lente- en zomerdagen. Of je nou mooie tochtjes door de natuur wilt maken, gezellig wilt varen met vrienden of lekker wilt gaan vissen, met een motorboot kan het allemaal! Een motorboot, ook wel consoleboot genoemd, is een bootje met een buitenboordmotor die vooral gehuurd wordt voor enigszins rustige vaartochten. Zoek je meer actie? Huur dan een speedboot. Let op! In het weekend en tijdens vakanties zijn bootjes nogal gewild, dus wees er op tijd bij. Vaak heb je voor het varen met een motorboot geen vaarbewijs nodig, maar dit hangt af van de grootte en de snelheid van de boot.

Kenmerken van een motorboot

Verhuurbedrijven bieden verschillende motorboten aan. Dit zie je terug aan de motor en het vermogen, maar ook aan bijvoorbeeld de uitrusting (luxe of simpel). Als je een motorboot huurt, dan haal je deze op bij het verhuurbedrijf en kun je vanaf daar verder. Vraag de verhuurder naar de mogelijkheden om de boot op een andere locatie te gebruiken. Spreek van tevoren goed af hoelang je de boot huurt. Vaak wordt er een minimale huurperiode van 2 uur gehanteerd, maar je kunt de benzinetank ook voor een hele dag laten volgooien. Wil je liever milieubewust varen? Huur dan een elektroboot. Regels die aan boord gelden, vind je vaak op de websites van de verhuurders en zullen ook ter plekke nog uitgelegd worden. Neem ze van tevoren even door, want zo voorkom je dat bijvoorbeeld je hond op het laatste moment niet mee mag op de boot. Hou bij het huren van een boot rekening met bijkomende borg- en schoonmaakkosten.

Tip: Minder goede zwemmers aan boord? Huur dan ook een paar zwemvesten.