Sloep met schipper

2 aanbieders gevonden. Sloep met schipper huren? Vergelijk verhuurders op basis van de huurvorm en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van sloepen inclusief schipper

Een sloep, of een open platte boot, kun je bij verschillende verhuurbedrijven en rederijen huren voor een dagje of langer. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met een grote groep vrienden een sloep met schipper te huren zodat je over de grachten van Amsterdam kunt varen. Hartstikke leuk ter ere van iemands verjaardag, maar ook bijvoorbeeld als je een vrijgezellenfeestje organiseert. Stel je eens voor: jij met je vrienden en de jarige job of de toekomstige bruid of bruidegom in een sloep met een schipper over de Amsterdamse grachten, de kanalen van een andere mooie stad of misschien wel een van de mooie meren en wateren die Nederland rijk is. Je kunt lekker een biertje of wijntje drinken en genieten van het gezelschap en van de omgeving, de schipper doet al het werk. Hij vaart jullie met de sloep langs alle mooie plekjes en manoeuvreert de boot netjes onder alle smalle bruggetjes door.

Verschillende soorten sloepen met schipper die je kunt huren

Met hoeveel mensen ga je op stap? Afhankelijk van het aantal mensen dat je meeneemt kun je beslissen hoe groot de sloep moet zijn. Er zijn al sloepen te huur inclusief schipper waar je met een klein groepje mensen aan boord kunt gaan. Ga je met een grote groep? Dan kun je hier via Huren.nl de verhuurbedrijven op de door jouw gewenste locatie vinden die grote sloepen met schipper verhuren. De grootste sloepen die door de grachten kunnen in steden zoals Amsterdam zijn geschikt voor ongeveer maximaal veertig mensen. Ben je met een grotere groep, dan kun je overwegen om twee kleinere sloepen inclusief schippers te huren. De meeste sloepen kun je per uur huren. In een stad als Amsterdam kan het vrij prijzig zijn om een sloep voor een uurtje te huren, omdat er nog meer kosten bij komen kijken zoals de vermakelijkheidsretributie die je per persoon moet betalen aan de gemeente Amsterdam. Gelukkig valt het bedrag uiteindelijk vaak erg mee als je het over het aantal gasten/vrienden verdeelt. Hier op Huren.nl kun je verhuurbedrijven vinden van verschillende soorten sloepen met schipper, in de natuur of in de stad, wat je maar wilt!