Motorjacht huren

Wil je graag een motorjacht huren?

Ben je van plan om een motorjacht te huren? Dan zit je hier goed: je kunt hier namelijk op een eenvoudige manier de verschillende botenverhuurbedrijven van motorboten vergelijken. Zo kun je snel en makkelijk het verhuurbedrijf vinden wat het dichtst bij jou in de buurt is. Ook als je op zoek bent naar een verhuurbedrijf van motorboten in een bepaalde regio van het land waar mooie vaarwateren zijn, kun je die hier makkelijk vinden. Of je nou op zoek bent naar een motorboot die te huur is voor .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

een grote groep om een evenement op te houden, zoals een rondvaartboot, een salonboot of een partyboot, of dat je juist zoekt naar een boot om een pleziertochtje op te varen zoals een speedboot, sloep, rubberboot of elektroboot, op deze website zul je de verhuurders vinden van al dit soort motorboten. Veel succes bij het vinden van jouw bootverhuurbedrijf in de verschillende havens!

Handig om aan te denken bij het huren van een motorjacht

Als je een sloep wilt huren om een dagje op een van de mooie meren die Nederland rijk is rond te dobberen, of om ermee langs de grachten van de stad te varen, kan eigenlijk iedereen zo een boot huren en besturen. Ook voor een rondvaartboot, salonboot en partyboot heb je geen vaarbewijs of iets dergelijks nodig; dit soort boten huur je doorgaans met bemanning aan boord die het schip voor je zal sturen. In sommige gevallen, zoals de wat grotere partyboten, sta je gewoon stil.

Wil je echter een motorjacht huren zoals een speedboot, elektroboot of een ander soort boot die hard kan of groter is dan een bepaald aantal meters, dan zul je een vaarbewijs nodig hebben om de motorboot te mogen huren. Als je niet in het bezit bent van een vaarbewijs, kun je in sommige gevallen de motorboot huren met een schipper aan boord.