Motorjacht huren

3 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 801,- tot € 905,- per week en hangt af van het model, de grootte en de uitrusting.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Comfortabel en luxueus varen met een gehuurde motorjacht

Ben je van plan om een motorjacht te huren? Dan zit je hier goed: je kunt hier namelijk op een eenvoudige manier de verschillende verhuurbedrijven van motorjachten vergelijken in de door jou gekozen regio. Of je nou zomaar een pleziertochtje wilt maken of een evenement voor een grote groep organiseert, het huren van een motorjacht is de oplossing! Motorjachten worden ook wel gezien als de campers van het water, aangezien ze je op comfortabele en luxueuze wijze van A naar B brengen. Echter, de uitrusting van de jachten verschilt per verhuurbedrijf. Over het algemeen beschikken alle boten over een toilet en wasgelegenheid, maar sommige boten zijn daarnaast voorzien van een douche, een bad, een sauna en/of andere luxe voorzieningen. Vergelijken is dus raadzaam.

Handig om aan te denken bij het huren van een motorjacht

Je kunt een motorjacht zowel met als zonder schipper huren. Kies je ervoor om een jacht zonder schipper te huren? Dan moet je beschikken over een vaarbewijs. De boten zijn te huur vanaf april tot en met november. Hou in het hoogseizoen rekening met een hogere huurprijs en beperkte beschikbaarheid. Je kunt het jacht dan het beste ruim van tevoren reserveren. Overnachten op een motorjacht is mogelijk. Informeer bij de verhuurder naar de mogelijkheid om linnengoed en dekbedden te huren. Ben je op zoek naar een zeilboot waarop jullie kunnen overnachten? Huur dan een zeiljacht. Voor korte vaartochtjes kun je in plaats van een motorjacht ook voor een motorboot kiezen. Hou bij het huren van een motorjacht rekening met eventuele extra kosten voor de borg, de brandstof en het proviand. Zwemvesten zitten bij de huurprijs inbegrepen.

Let op! Verhuurbedrijven hanteren verschillende regels over waar je wel en niet mag varen. Informeer hiernaar tijdens het vergelijken van de verhuurders.