Speedboot huren

4 aanbieders gevonden. De prijs van een speedboot kan verschillen per verhuurbedrijf. Het is dus handig om de verhuurders te vergelijken.

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

<h2 dir="ltr"> Ben jij een echte snelheidsduivel? Huur dan een speedboot!

Met een speedboot kun je met hoge snelheid over het water scheuren. Ideaal als je wilt ervaren hoe hard je kunt gaat op het water, maar ook als je wilt gaan waterskiën of met een banaan achter de boot wilt hangen. Varen met een speedboot vereist wel enige kennis en ervaring. De bestuurder moet daarom verplicht in het bezit zijn van een vaarbewijs. Ben je dit niet? Dan is het mogelijk om een speedboot met een schipper te huren. Je kunt je door de schipper laten adviseren over leuke vaarroutes, maar je kunt ook zelf een route uitstippelen. Sommige verhuurbedrijven verhuren hun boten standaard met schipper vanwege veiligheidsredenen. Heb je geen tijd of zin om de boot op te halen met een boottrailer? Kies dan voor een verhuurder die de boot tegen een vergoeding naar de door jou gewenste locatie brengt. Let op! Door het geringe aantal verhuurders van speedboten is het belangrijk dat je op tijd reserveert.

Belangrijke huurvoorwaarden

Voor het huren van een speedboot moet het weer goed zijn. Bij slecht weer kan het zijn dat de verhuurder ervoor kiest de boten niet het water op te laten. In dat geval kun je de reservering meestal kosteloos omboeken of annuleren. Je huurt een speedboot per uur, waarbij je rekening moet houden met een hogere huurprijs in het hoogseizoen. Ben je van plan om zelf te varen? In dat geval zul je vaak een borg moeten betalen. Hou daarnaast rekening met bijkomende kosten voor een eventuele trailer of het brengen en ophalen van de boot. Veel verhuurbedrijven bieden naast speedboten ook accessoires aan, zoals een banaan of waterski’s. Zwemvesten zijn vaak bij de huurprijs inbegrepen. Heb je behoefte aan iets meer rust op het water? Huur in dat geval een fluisterbootje of een sloep. Als je er een paar dagen opuit wilt en op de boot wilt kunnen overnachten, dan kun je beter een motorjacht huren.