Speedboot huren

Altijd al eens een speedboot willen huren?

Zou je weleens een ritje maken op een speedboot? Dat kan als je kiest om een speedboot te huren ergens bij jou in de buurt. Je kunt er natuurlijk ook op uit gaan, als je bijvoorbeeld in de stad woont, en eens van de natuur wil genieten. Dat kan door een speedboot te huren in de buurt van één van de mooie vaarwaters die ons land rijk is. Als je niet bevoegd bent om in een speedboot te varen, kun je bij de meeste verhuurbedrijven de speedboot huren met een schipper aan boord. Deze schipper zal .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

de boot voor je langs een bepaalde route varen, of indien mogelijk en indien gewenst, een route doen aan de hand van jouw eisen en wensen. Wil je graag een speedboot huren omdat je weleens wil ervaren hoe hard je kan gaan op het water? Houd er dan rekening mee dat je op sommige plekken niet heel hard mag op het water. De meeste speedboot verhuurders zijn gevestigd in de buurt van een snelle baan, een stuk water waar je met de speedboot die je huurt lekker hard kan varen. Op deze website kun je de verhuurbedrijven van speedboten bekijken en met elkaar vergelijken. Veel plezier!

Handige weetjes bij het huren van een speedboot:

Een speedboot is een boot die echt gemaakt is om hard te varen. Lijkt je het leuk om mee te maken hoe hard je kan varen over water? Dan biedt het huren van een speedboot uitkomst. Bedenk wel, dat niet iedereen zomaar in een speedboot mag varen. Omdat een speedboot zo hard kan, heb je in vrijwel alle gevallen een vaarbewijs nodig. De meeste verhuurbedrijven van speedboten hanteren bovendien een minimumleeftijd en een minimum aantal jaar van het in het bezit zijn van het vaarbewijs. Dit verschilt echter per verhuurbedrijf. Wil je dolgraag zelf in een speedboot varen maar heb je geen vaarbewijs? Een vaarbewijs halen kan eigenlijk iedereen. Je kunt een cursus doen en de stof leren en examen doen bij de vele verschillende vaarverenigingen en andere locaties. Als je geen vaarbewijs hebt, maar toch een speedboot wilt huren, dan is dat in de meeste gevallen geen probleem: je huurt de boot inclusief een ervaren schipper, die je graag wil laten ervaren hoe de wind door je haren waait terwijl de speedboot door het water klieft.

Wat als je een speedboot voor een langere tijd wilt huren?

Je kunt een speedboot voor een dagje huren, of maar voor een paar uur, maar bij sommige verhuurbedrijven is het ook mogelijk om de speedboot voor een langere periode te huren. Wil je graag een vaarvakantie houden in Nederland of het buitenland? Dan kun je een speedboot huren. Ben je van plan om met een speedboot te gaan varen in het buitenland? Zoek dan op onze website naar een verhuurbedrijf van boten waar je de speedboot ook voor een langere periode, bijvoorbeeld een weekend, midweek of per week kunt huren. Wil je de speedboot meenemen naar het buitenland, dan heb je een aanhangwagen nodig voor de boot. Als je die zelf hebt is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te huren. Sommige verhuurbedrijven bieden deze dienst aan, en hebben soms interessante kortingen als je zowel een speedboot als de bijpassende aanhanger huurt. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze.

VIDEO