Kantensnijder huren

6 aanbieders gevonden. Het vermogen, de werkdiepte en de uitvoering van een kantensnijder kan verschillen per verhuurbedrijf.

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 2,5 tot 5,5 pk
Werkdiepte variërend van 10 tot 80 mm
Eigen gewicht variërend van 23 tot 34 kg
Brandstof benzine
Altijd een strak gazon met een gehuurde kantensnijder

Een kantensnijder gebruik je wanneer je niet de kantjes er vanaf wilt lopen. De kantensnijder huur je als je een strak afgewerkt gazon wilt, met mooie zijkanten. Omdat het mes in lijn is geplaatst met het voorwiel is het eenvoudig om gelijkmatige rondingen te maken. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven die kantensnijders verhuren bij jou in de buurt.

Handige informatie over kantensnijders huren

De kantensnijders die te huur zijn via Huren.nl werken op benzine en hebben een ingebouwde motor met een vermogen van 2,5 tot 5,5 pk. Een kantensnijder haalt een aantal millimeter van de randen van het gazon af, dit is minimaal, je hoeft daarom niet bang te zijn dat je niets van je grasveld overhoudt. Na een half jaar is het grasveld meestal weer wat uitgedijd. Idealiter gebruik je twee keer per jaar de kantensnijder. Om deze reden is het vaak veel goedkoper om een kantensnijder te huren. Huren.nl geeft een handig overzicht van alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt waarbij je een kantensnijder kunt huren!

Waar moet je op letten bij het huren van een kantensnijder?

Een kantensnijder op benzine kan behoorlijk veel geluid produceren. Voor de veiligheid en comfort kan het daarom goed zijn om gehoorbescherming te gebruiken. Ook veiligheidshandschoenen zijn geen overbodige luxe. Bij de meeste kantensnijders kun je de werkdiepte van de messen zelf instellen. De werkdiepte verschilt per kantensnijder, deze loopt van 10 tot 80 millimeter. Bij veel kantensnijders kun je  de snijkop verstellen, zodat je zelf kunt kiezen hoe schuin je snijdt. De duwboom is vaak inklapbaar zonder gereedschap. Dat maakt het transporteren erg eenvoudig.

Wil je een dag of juist langer een kantensnijder huren? Kijk bij de verhuurbedrijven naar de verschillende mogelijkheden. Wist je dat er verhuurbedrijven zijn die de mogelijkheid aanbieden om tuinmachines voor een dagdeel te huren voor een gereduceerd tarief? Handig als je de kantensnijder voor korte duur nodig hebt. Huur slim en voordelig, huur via Huren.nl!