Kettingzaag op stok huren

3 aanbieders gevonden. De prijs van een kettingzaag op stok varieert van € 35,- tot € 44,-, afhankelijk van de stoklengte en aandrijving.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte zaagblad 30 cm
Aandrijving brandstof of accu
Brandstof benzine of aspen
Lengte variërend van 3 tot 5 m
Dikke takken zagen op hoogte: huur een telescopische kettingzaag

Erger jij je al een heel seizoen aan die takken die de spuigaten uit groeien bovenin de boom in jouw tuin? Neem het heft in eigen handen en huur een kettingzaag op stok. Zo heb je geen ladder nodig en kun je op een gecontroleerde, veilige manier toch snoeien op grote hoogte. Een kettingzaag op stok, ook wel een stokzaag of telescoopzaag genoemd, is uit te schuiven tot 3-5 meter hoogte (afhankelijk van welke kettingzaag op stok je huurt). Ideaal voor de particulier, maar ook een uitstekende hulp voor bedrijven en/of hoveniers. Huur een stokkettingzaag vandaag nog via Huren.nl.

Een kettingzaag op stok huren op elektriciteit of brandstof?

Het zaagblad van een telescopische kettingzaag is in de meeste gevallen 30 centimeter lang. Dit is niet heel lang, maar zorgt ervoor dat je secuur kunt werken en alleen de takken zaagt die je ook wil zagen. Er zijn kettingzagen op stok te huur die op benzine werken, maar ook elektrische kettingzagen kun je huren. De elektrische telescoopkettingzaag wordt meestal geleverd met een oplaadbare accu, zodat je geen snoer hebt waar je aan vast zit. Denk aan de veiligheid en houd rekening met vallende takken. Draag handschoenen, een veiligheidsbril en een helm bij het zagen! Een kettingzaag is geschikt voor het doorzagen en snoeien van dikke takken. Wil je dunnere takjes snoeien, zoals die van een heg? Huur dan een heggenschaar op stok . Huur slim, huur via Huren.nl.