Kunstmeststrooier huren

3 aanbieders gevonden. De prijs van een kunstmeststrooier verschilt van € 10,- tot € 29,-, afhankelijk van de inhoud en het bereik.

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud variërend van 20 tot 45 L
Strooibreedte variërend van 1 tot 3,5 m
Eigen gewicht variërend van 12 tot 13,2 kg
Gelijkmatig zaden of mest strooien? Huur een kunstmeststrooier

Als je een stuk grond wilt bemesten met kunstmest, graszaad of tuinkalk kan je dat met de hand doen; dit kost echter veel tijd en echt gelijkmatig verspreid wordt het vaak niet. De oplossing: huur een handmatige kunstmeststrooier. Deze kunstmeststrooier is een soort kruiwagen waar je de kunstmest in plaatst, terwijl je rijdt zal de kunstmest gelijkmatig verspreid worden. Komt de winterperiode er weer aan en wil je jouw erf, oprijlaan of straat ijsvrij houden? Dat kan met een zoutstrooier, maar ook kunstmeststrooiers kun je hier vaak voor inzetten. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van kunstmeststrooiers in de door jou gekozen omgeving.

De werking van kunstmeststrooiers

Er zijn kunstmeststrooiers te huur met een inhoud variërend van 20 tot 45 liter. De kunstmest wordt verspreid doordat de ronddraaiende wielen een mechanisme aandrijven die de kunstmest strooit. Zodra je begint te lopen, wordt er dus gestrooid. Sommige kunstmeststrooiers zijn voorzien van een strooistop. Deze stop kun je gebruiken wanneer je wilt rijden met de kunstmeststrooier, maar nog niet wilt strooien. De dosering is vaak eenvoudig via de handgreep aan te passen. Een kunstmeststrooier werkt ook perfect voor het voeden van een grasveld of gazon. In de meeste gevallen kun je de strooibreedte instellen. De strooibreedte varieert per strooier van 1 tot 3,5 meter. Deze kunstmeststooiers zijn ook vaak te gebruiken als zoutstrooier voor gladheidbestrijding.